آخرین مطالب

استاندار مازندران: افزایش 40 درصدی مصرف آب درمازندران با کرونا/ساعات اداری کاهش یافت گردشگری

استاندار مازندران: افزایش 40 درصدی مصرف آب درمازندران با کرونا/ساعات اداری کاهش یافت

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران گفت: شیوع کرونا و رعایت اصول بهداشتی و تقارن با خانه تکانی آخر سال میزان مصرف آب را در استان 40 درصد افزایش داده است.

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی : احمد حسین زادگان شنبه شب در حاشیه جلسه قرارگاه مقابله با شیوع ویروس کرونا با بیان این که جلسات ستاد استانی مبارزه با شیوع کرونا ویروس در قالب قرارگاه پدافند زیستی استان به صورت مستمر و گاهی دوجلسه در روز برگزار می‌شود، گفت: مهم‌تر از مصوباتی که در این جلسات به تصویب می‌رسد، نحوه و کیفیت اجرای آن هاست.

وی افزود: گزارش اقدامات دستگاه‌های مسئول ارائه، ضعف‌ها و نقاط قوت بررسی و تصمیمات لازم برای رفع کاستی‌ها و تقویت اقدامات مثبت و مؤثر اتخاذ شد.

استاندار با بیان این که در این جلسه به برخی موارد تازه نظیر افزایش 40 درصدی مصرف آب که به دلیل رعایت اصول بهداشتی و تقارن با ایام آخر سال است را مورد بررسی قرار دادیم و از مردم تقاضا داریم برای مدیریت درست منابع آب و عدم بروز مشکل در تأمین آن در مصرف آب صرفه جویی کنند.

مقام عالی دولت در مازندران در خصوص کاهش ساعت کار ادارات برای مقابله با شیوع بیماری، خاطرنشان کرد: مقررشد بجز دستگاه‌های امدادی و درمانی، ساعت کار روزانه کلیه ادارات 2 ساعت زودتر از موعد مقرر پایان یابد.

حسین زادگان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای درمانی بویژه پرستاران جان برکف در خط مقدم مقابله با کروناویروس، اظهار داشت: مقرر شد؛ کمپینی تحت این عنوان ایجاد شود و همچنین با همکاری و ورود دستگاه‌های اجرایی، کارکنان دولت به طریق اولی از زحمات و مجاهدت کادر درمانی بویژه پزشکان و پرستاران قدردانی کنند و ان شاء الله در آینده نیز حضور مدیران را در کنار خود حس خواهند کرد.

وی با اشاره به این که در هفته پیش رو در اوج شیوع بیماری هستیم، افزود: مقرر شد؛ بانوان شاغل در ادارات، بانوان باردار و زنانی که کودکان زیر 6 سال و مهدکودکی و فرزندان دبستانی دارند تسهیلاتی برای حضور بصورت دورکاری و … صورت گیرد.

استاندار افزود: دستگاه‌هایی که تراکم نیروی بالا دارند و با دورکاری کارشان انجام می‌شود و خللی در کار ارباب رجوع ایجاد نمی‌شود بررسی و اعلام کنند.

وی با اشاره به این که در بازار تصمیم گرفتیم که واحدهایی که مسائل بهداشتی و مورد تذکر را رعایت نمی‌کنند نسبت به پلمپ آنها اقدام شود، گفت: در مورد قلیان سراها نیز مجدداً تاکید لازم صورت گرفته است و از مردم می‌خواهیم برای حفاظت از جان خود رعایت مساله را بکنند.

استاندار ادامه داد: از مسافرین مجدداً می‌خواهیم برای سلامت خود و هم استانی‌ها با توجه به کمبود زیرساخت‌ها و امکانات از سفر غیرضرور به مازندران پرهیز کنند چرا که قطعاً به مشکل بر می‌خورند.

حسین زادگان با بیان این که قرارگاه پدافند غیرعامل روستایی را با مسئولیت دهیاران ابلاغ کردیم و شرح وظایفشان را ترسیم کردیم، ابراز داشت: مقرر شد؛ دهیاران با همراهی امام جماعت، پایگاه‌های مقاومت، شوراها و خانه بهداشت کمیته‌ای تشکیل دهند و نسبت به انجام امور مرتبط با رصد گردشگران و در صورت وجود علائم مشخص در فرد به پایگاه‌های علوم پزشکی معرفی نمایند تا ورود پیدا کنند.

وی اظهار کرد: طرح مراقبت فعال دانشگاه علوم پزشکی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است که در نقاطی که وجود بیماری اثبات شده یا فوتی و بیماران مشکوک وجود دارد، این مکان‌ها را در قالب طرح ویژه مراقبتی، دانشگاه با همکاری دستگاه‌ها ورود کند و اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد و در صورت لزوم کارهای درمانی و امدادی لازم صورت پذیرد.

فرمانده قرارگاه زیستی استان، گفت: قرارگاه مجازی نیز برای رصد این فضا و بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی شکل گرفته تا اطلاعات دقیق و علمی را از طریق شورای اطلاع رسانی با همکاری روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها در اختیار مردم قرار دهد.

استاندار مازندران یادآور شد: مقرر شد کل سمن‌ها با مسئولیت معاونت سیاسی امنیتی استانداری در قالب مداخله در بحران بیماری کرونا ورود کنند و برای کاهش آسیب‌های ناشی از این بیماری کمک کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ از کشت نوآورانه و همزمان توت فرنگی و فلفل دلمه ای برای افزایش بهره وری و درامد در یک مزرعه شهرستان خبر داد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سیمرغ با بیان اینکه 39 واحد خبازی در سطح این شهرستان در حال فعالیت هستند

فریاد عهد مردم سیمرغ در سایه پرچم شهیدان در پی اجرای عملیات غرورآفرین «بشارت فتح» توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی،

حجت الاسلام خانلری گفت اتحاد و انسجام ملت را از دیگر دلایل تبریک مقام معظم رهبری برشمرد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی: پیشنهاداتی در مجلس برای بستن تنگه هرمز و خروج از ان‌پی‌تی مطرح شده است

دعای پیروزی از دل سیمرغ؛ ندای توسل خادمیاران رضوی در جوار شهیدان برای شکست اسرائیل غاصب

3 جاسوس موساد در ارومیه اعدام شدند

پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه 7 تیر 1404 تشییع می‌شود

حجت الاسلام خانلری عنوان کرد آمریکا وابسته به این دنیا است و ما امت اسلامی نمردیم که شما به رهبر معظم ما تعرض کنید

راهپیمایی جمعه خشم ونصر مردم و نماز گزاران شهرستان سیمرغ

دیدار و خداقوت امام جمعه و فرماندار شهرستان سیمرغ از حسنعلی زاده فرمانده سپاه سیمرغ

بیانیه امام جمعه شهرستان سیمرغ در پی تهدید؛حضرت امام خامنه ای(حفظه الله) توسط رئیس جمهور آمریکای جنایتکار:

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

مراسم ایام شهادت آقا امام محمد باقر علیه السلام و آیین گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام خونین 15 خرداد

فرمانده جدید، برای تحقق اهداف عالی نظام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تلاش نماییم

وی همچنین روز های 14و 15 خرداد را حساس و سرنوشت ساز برای ملت ایران برشمرد و گفت هر چه ملت ایران دارد به برکت حضرت امام راحل است

کاروان زائران خواهر از شهرستان سیمرغ به مزار مطهر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اعزام شدند

همزمان با شب شهادت امام جواد (ع) یادواره پنج شهید سرافراز دینه سر وپایین منزل و مراسم سالگرد شهید آیت الله رئیسی

سیمرغ راهپیمایی جمعه های خشم مردم شهر کیاکلا در حمایت از حزب الله لبنان و اظهار همدردی با مردم غزه

یادواره شهدای خدمت و آزاد سازی خرمشهر با محوریت سردار شهید صمصام طور دیروز در حسینیه گلزار شهدای دستکنده کلا شهرستان سیمرغ

پیام تبریک جناب سرهنگ اسدی به مناسبت سوم خرداد

نماز ظهر و عصر توسط امام جمعه شهرستان در منزل این شهید گرانقدر اقامه گردید.

مردم که اهل ذلت پذیری نباشند پیروز هستند به خصوصی هنگامی که در مسیر ارزش های الهی ایستادگی و مقاومت کنند آن زمان است که مقاومت ارزش الهی پیدا می کند

همزمان با روز بزرگداشت خیام؛ کارگاه کتابخوانی «هزار سال شعر فارسی» در سیمرغ برگزار شد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری امام جمعه سیمرغ گفت خلیخ فارسی همیشه به این نام بوده و باقی خواهد ماند

گلدوست در ادامه افزود که سهمیه اشتغال شهرستان 145 نفر بود، اما خوشبختانه موفق شدیم این میزان را به 162 نفر افزایش دهیم.

یک قطعه زمین به مساحت 650 مترمربع از سوی یکی از خیرین برای ساخت ساختمان جمعیت هلال‌احمر اهدا شده

اولین یادواره شهدای دانش آموز سیمرغ که با سخنرانی سرکار خانم فهمیده

بزرگترین جشن خانوادگی امام رضایی ها در شهرستان سیمرغ

ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در منزل امیر سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو نمودند.

در این مذاکره از عزت و شرافت این ملت حفاظت می کنیم و هرگز از حق مسلم خود در غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت باسعادت امام رضا(ع)

پیام تبریک مولایی رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت هشتمین اختر تابناک سپهر امامت و ولایت، امام رضا(ع)

بهره مندی 76 خانوار در سیمرغ از خدمات مسکن مددجویی در سال گذشته سید جواد مصلحی

خبرنگار فجر شمال /تجلیل_از_خانواده_شهدای_فرهنگی امروز یکشنبه 14 اردیبهشت ماه

سفارش میکنم که نگذارند مزدوران دست نشانده آمریکا و سرمایه داران تجاوزگر که آرامش و امنیت مردم را می گیرند

هیات رزمندگان اسلام شهرستان سیمرغ هیات برتر کشور شد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری ضمن پرداختن به مسائل مهم روز بر ضرورت پیگیری قاطع بندرعباس و مجازات مسببین آن تاکید کرد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت بزرگداشت #روز_معلم

جشن با شکوه سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها همراه با تجلیل از دختران فعال

امام جمعه سیمرغ در اولین جلسه شورای‌ فرهنگ عمومی عنوان کرد: پیشرفت یک جامعه ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ دارد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت روز شوراهای اسلامی رجبعلی‌وهابی‌خنکداری فرماندار

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت روز شوراهای اسلامی رجبعلی‌وهابی‌خنکداری

پیام تبریک به مناسبت نهم اردیبهشت ماه روز شوراها بخشدار بخش تالارپی جناب مرزبان

وصیت نامه شهید گرانقدر فرزاد کریمی: سلاحهای من و دیگر مبارزان راه خداست بدست شماست مبادا آن را بر زمین بگذارید شما اسلحه را برگیرید