آخرین مطالب

انعقاد قراردادهای 246 میلیون دلاری صادرات محصولات مازندران به روسیه کشاورزی و اقتصادی

انعقاد قراردادهای 246 میلیون دلاری صادرات محصولات مازندران به روسیه

  بزرگنمایی:

 


|

استاندار مازندران از انعقاد قراردادهای 246 میلیون دلاری صادرات محصولات مختلف تولیدی و صنعتی استان به خصوص مواد غذایی به کشور روسیه خبر داد. ‎

خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی / سیدمحمود حسینی پور پس از بازگشت از روسیه، در تشریح دستاوردهای این سفر در نشست با خبرنگاران در ساری افزود: دولت سیزدهم در راهبرد سیاست خارجی تعامل و ارتباط با حوزه کشورهای شرق را با هدف بی اثر گذاشتن تحریم های غرب مورد توجه قرار داده است.

وی با بیان این که استان مازندران که تاکنون از مزیت های مرزی خود با پنج کشور حاشیه دریای خزر بهره نبرده است، توضیح داد: با راهبرد دولت سیزدهم، ارتباط با کشور روسیه و استان مازندران مورد اهتمام قرار گرفت، مازندران با سه فرودگاه و سه بندر نقش محوری در فعال کردن کریدور شمال به جنوب دارد.

حسینی پور، تصریح کرد: طی حدود 2 سال گذشته رفت و آمدهای مختلفی از سوی مسولان دولتی و بخش خصوصی ایران با کشورهای خزر انجام شد و در این مدت از استانداران ولگا گراد، آستراخان و سامارا روسیه نیز دعوت نامه به استانداری مازندران داشته ایم.

 

وی با اظهار این که استانداری مازندران بررسی همه جانبه در سفر هیات کاربردی اقتصادی به روسیه را انجام داده است، گفت: در این سفر حضور مدیران دولتی را کمتر به همراه داشته ایم و با گرایش توسعه فعالیت اقتصادی و تجاری مازندران، افراد بخش خصوصی را در 6 روز برنامه ریزی کرده و جلسات رسمی و فشرده ای با مسوولان دولتی و فعالان بخش خصوصی روسیه برگزار کردیم.

نماینده عالی دولت در مازندران دستاورد های این سفر را قابل توجه توصیف کرد و گفت: در این سفر تقویت ارتباطات تجاری مورد توجه قرار گرفت یعنی در این سفر فراتر از تفاهم نامه به قرارداد های اجرایی رسیده است.

حسینی پور گفت: در این سفر با استانداران ولگا گراد، آستراخان و سامارا دیدار و گفت و گو و قراردادهای اجرایی صورت گرفته است، دیدار و نشست کاربردی با مسوول گمرک کشور روسیه از دیگر برنامه های سفر هیات اقتصادی استان مازندران بوده است، با توجه به این که مازندران در کریدور شمال جنوب قرار دارد، مسوول گمرک روسیه با علاقمندی در این نشست شرکت کرد.

وی با اظهار این که، از سوی مسوولان روسیه به خصوص گمرگ این کشور موقعیت مازندران در توسعه روابط ایران و روسیه و با کشورهای سی آی اس محوری تشخیص داده شده است، گفت: نقش گمرک روسیه در تقویت تجارت مازندران محوری است، از آن جایی که 2 موضوع گمرک و دامپزشکی مهمترین موارد پیگیری سفر هیات اقتصادی مازندران به روسیه بوده است، قرارداد های خوبی برای حل مشکلات و موانع پیش رو منعقد شد.

استاندار مازندران گفت: مسایل دامپزشکی مازندران و روسیه را با هدف صادرات محصولات غذایی در قالب برگزاری آموزش برای صادرات و واردات برنامه ریزی و عملیاتی کرده ایم.

حسینی پور با بیان این که در دیدار با رییس سرویس فدرال گمرک روسیه به برخی مشکلات فعالان تجاری این استان در فرایند صادرات کالا به روسیه اشاره شده است، گفت: شتاب‌بخشی به ترخیص این کالاها در گمرکات کشورهای مسیر حمل و نقل کالا را خواستار شدیم.

استاندار مازندران با بیان این که پایانه محصولات کشاورزی روماک استان قرارداد فروش محصولات غذایی را در سه فروشگاه زنجیره‌ای روسیه با 27 هزار شعبه امضا کرده است، گفت: در واقع ارزش صادرات محصولات کشاورزی مازندران از این طریق تا 200میلیون دلار برآورد شده است.

حسینی پور به حل مشکلات گمرکی در بنادر روسیه مبنی بر معطلی مواد غذایی اشاره کرد و گفت: این موضوع با انتخاب نمایندگان کشور روسیه و استان مازندران حل و فصل شده است.

وی با اظهار به این که در این راستا تشکیل سه کارگروه پیگیری و حل مشکلات تجاری و پولی با استانداران ولگا گراد، آستراخان و سامارا تشکیل شده است، گفت:‌ تمامی پیشنهادهای سفر در سفر آینده نمایندگان روس به استان مازندران تبدیل به قرارداد و امضا خواهد شد.

استاندار مازندران حل مشکلات توسعه تجارت آبزیان، حضور پر شور و افزایش تردد گردشگران، باز کردن ال سی و جابجایی پول در بانک ها را از دیگر قرارداد ها اعلام کرد و گفت: اکنون در تبادلات پولی مشکلی با کشور روسیه نداریم.

وی با بیان این که از این پس گردشگران روسیه و مازندران با صدور کارت ویژه تردد خواهند داشت، گفت: بزرگترین کشتی گردشگری کروز روسیه در بندر آستراخان آماده آب اندازی است که این کشتی وارد دریای مازندران نیز خواهد شد.

 

استاندار مازندران به ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش و نمایش قدرت در کل آب‌های کره زمین با موتور تولیدی این کشتی در استان مازندران اشاره کرد و گفت: تعامل حداکثری کشتی سازی روس و ایران به خصوص تولید موتور کشتی در آمل مورد تعجب و در عین حال اهتمام مسوولان روس قرار گرفت.

وی با بیان این که پای تولید کنندگان مازندران از فرصت تحریم علیه روسیه در این کشور باز شده است، اظهار داشت: خرید لیزینگی کشتی برای مازندران با همکاری مالی بانک روسیه نیز از دیگر دستاوردهای این سفر است.

حسینی پور با بیان این که طبق قرارداد مقرر شد تا برنج فاخر طارم مازندران در فروشگاه های روسیه و سر سفره مردم این کشور قرار گیرد، افزود: دانشگاه های مازندران نیز علاوه بر تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی برگزاری دوره آموزشی زبان فارسی و روسی را انجام می دهند.

استاندار مازندران بر لزوم توجه به تولیدات محصولات کشاورزی با هدف صادرات تاکید کرد و گفت: با توجه به سختگیری هایی که دامپزشکی فدرال روسیه دارد، باید همه مقررات طبق استاندارد های مقصد محصولات غذایی رعایت شود و این یعنی محصولات استان باید صادرات محور تولید شود.

حسینی پور ادامه داد:‌ به طور یقین اکنون باید یکسری اصلاحات را در تولید انواع محصولات غذایی و صنعتی داشته باشیم، مطمئنا برای رسیدن به مهمترین اهداف که همان فعال کردن کریدور شمال جنوب است، توجه به استاندارد های تولید است.

وی گفت: گفتمان اهمیت کریدور شمال جنوب باید گفتمان قالب رسانه‌های استان و کشور شود، بررسی ها نشان می دهد در طول تاریخ مازندران را از این مزیت عقب نگه داشته اند، امروز غلات و نهاده های دامی مورد نیاز کشور باید از دریای مازندران وارد شود.

استاندار مازندران از برگزاری همایش گردشگری مازندران و روسیه در تاریخ پنجم مهر در استان خبر داد و گفت: گردشگری موضوع جدی در پیگیری این سفر بوده است که مقرر شد در این تاریخ بزرگترین همایش گردشگری با حضور سفرای دو کشور ایران و روسیه و 200 نفر مسولان بخش خصوصی حوزه گردشگری این دو کشور برگزار شود.

حسینی پور گفت: کشور روسیه با ایجاد خط پروازی روسیه به ساری و خط دریایی گردشگری به دریای مازندران موافقت کرده است.

استاندار مازندران با بیان این که رودخانه ولگا تنها مسیر تردد کشتی از دریای خزر به دریای سرخ است، گفت:لایروبی این رودخانه مورد تاکید قرار گرفت تا مشکلات ترانزیت دریایی تجار مازندران نیز حل و فصل شود.

به گزارش ایرنا، استاندار مازندران در رأس هیاتی از فعالان اقتصادی بخش های دولتی و خصوصی این استان در راستای دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم مبنی بر تقویت مناسبات با همسایگان به کشور روسیه سفر کرده بود.

وی در این سفر مذاکراتی با استانداران ولگاگراد و آستراخان و دیگر مسوولان ارشد کشور روسیه داشت.

مقام عالی دولت همچنین در مسکو با استاندار سامارا روسیه دیدار و درباره توسعه مناسبات دوجانبه گفت و گو کرد./مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

در راستای پاسداشت مقام شامخ شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

برگزاری جلسه ستاد شهرستانی راهیان نور دانش آموزی دختران سال 1404 شهرستان سیمرغ

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

جلسه شورای تربیت بدنی به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار گردید

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

اصغری اظهار داشت:این اقدام نیکوکارانه با هدف ترویج فرهنگ انفاق،نذر رضوی و گسترش روح همدلی و نوع‌دوستی در میان مردم منطقه انجام گرفت

بازدید فرماندار سیمرغ از تجهیزات پدافند غیرعامل برپا شده توسط هلال احمر در پارک شهر

آیین اختتامیه هفته ملی کودک با حضور وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ

جلسه شورای ترافیک شهرستان به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار شد.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی مازندران خانواده کارکنان نیروی انتظامی را پشتوانه اصلی مأموریت‌های خطیر این نیرو توصیف کرد

رایحه مهربانی رضوی در هفته نظم و امنیت در سیمرغ همزمان با هفته نیروی انتظامی

خادمیاران سیمرغ درتجدید میثاق با شهدای گمنام در ادامه پویش معنوی چهارشنبه‌های رضوی

برگزاری جلسه خیرین سلامت با حضور وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ

راهپیمایی بشارت نصر درحمایت از ملت مقاوم و قهرمان فلسطین امروز پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه با حضور نماز گزاران در شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از آغاز تضعیف و نابودی جریان مقاومت بود اما امروز حزب الله و سایر گروه های مقاومت با قدرتی فراتر از گذشته در صحنه حضور دارند

ملیحه کریمیان کناری با حکم استاندار مازندران به‌عنوان نخستین زن شهردار در تاریخ این استان منصوب شد.

نشست هماهنگی جهت صدور پروانه ساخت و تسریع در روند ساخت ساختمان اداری- امدادی جمعیت هلال احمر به میزبانی شهرداری سیمرغ

برقراری نظم و امنیت در جامعه حاصل زحمات شبانه روزی همکاران شما در نیروی انتظامی است که ما و مردم همیشه قدردان زحمات شما و همکارانتان هستیم.

دیدار مدیر عامل معاونان و مدیران آب وفاضلاب مازندران با امام جمعه سیمرغ

برگزاری برنامه مشترک فرهنگی و آموزشی در دبستان جهاد رکن‌کلا

به مناسبت روز خانواده و دنیای زیبای کودکان، برنامه‌ای فرهنگی و آموزشی با حضور مسئولین در مدرسه شهید فرزاد بابایی روستایی زیارکلا

سرهنگ حسین اسدی فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ گفت /تا کسی جرات نکند به جمهوری اسلامی نگاه چپ داشته باشد

ایران اسلامی ضرر بزند افزود ایران راه مقابله ودور زدن تحریم ها را می داند و تحریم های گذشته تاثیر چندانی بر اقتصاد کشور نخواهد داشت

معارفه دکتر محسن رمضانی بعنوان فرمانده جدید پایگاه بسیج کارمندی شهید حسین حاجیان جهاد کشاورزی صورت پذیرفت

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌سیمرغ با صدور پیامی 7 مهر ماه روز آتش‌نشانی و ایمنی را به آتش‌نشانان جان برکف سیمرغ تبریک گفت

ضمن تأکید بر اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل جوان، نقش مدارس و مربیان را در تربیت انقلابی دانش‌آموزان بسیار مهم دانستند.

تاکید بر بهبود وضعیت فضاهای آموزشی و پرورشی زادگاه شهید کشوری / تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم

در جریان سفر رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به زادگاه شهید کشوری انجام شد؛ گفت‌وگوی تلفنی وزیر آموزش و پرورش با همسر و فرزند شهید احمد کشوری سیمرغ سرافراز ایران

مراسم تجلیل از چهره‌های ماندگار هنر و رسانه در سیمرغ

تجلیل از حماسه‌سازان جبهه‌ها / به مناسبت هفته دفاع مقدس، خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

آغاز سال تحصیلی با یاد امام مهربانی‌ها در مدارس سیمرغ با حضور خادمیاران و یاوران رضوی، زنگ مهر رضوی همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید

، نشست هم‌اندیشی دبیران درس آمادگی دفاعی با حضور فرماندهی محترم ناحیه، سرهنگ حسنعلی‌زاده

.‎ رجبعلی وهابی فرماندارسیمرغ دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران برای مسئولان یک افتخار و فرصتی مغتنم و موجب تجدید روحیه برای خدمت به ملت است

نشست هم اندیشی برای حل مسائل ومشکلات رانندگان حمل و نقل کالاهای سنگین در ایام هفته دفاع مقدس

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌سیمرغ گفت: دانش‌آموزان سرمایه‌های اصلی کشور محسوب می‌شوند و نقش معلمان عزیز در این راستا هم خطیر و هم ارزشمند است

هفته دفاع مقدس یادآور ایستادگی مقاومت و فداکاری مردان و زنان این سرزمین است

دکتر قاسم عزیززاده گرجی کفت / با محوریت مساجد و همت خادمیاران، می‌توان خدمت رضوی را به زیباترین شکل در عرصه‌های فرهنگی،اجتماعی و معنوی به بار نشاند

مدیرکل کمیته امداد مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته مردم 8میلیارد تومان در یک روز در جشن عاطفه ها کمک کردند

دیدار فرماندار سیمرغ و مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس از رزمنده دفاع مقدس محمدکاظم مسلمی بمناسبت هفته دفاع مقدس

دیدار دوره‌ای خدمت رضوی با کانون محله‌ای مساجد درسیمرغ اعضای ستادی کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ