آخرین مطالب

استاندار : مازندران 12 درصد سبد غذایی کشور را تامین می‌کند آیین زندگی، بهداشت و سلامت

استاندار : مازندران 12 درصد سبد غذایی کشور را تامین می‌کند

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران خواستار جبران عقب‌ماندگی در بخش‌های اقتصادی بویژه کشاورزی در این استان شد و گفت : مازندران با افتخار 12 درصد سبد غذایی کشور را تامین می‌کند که نشانگر اهمیت بخش کشاورزی این استان است.

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی :، سید محمود حسینی پور روز پنجشنبه در مراسم افتتاح 59 طرح کشاورزی استان که به صورت متمرکز در آمل برگزار شد ، افزود : مازندران تنها 2.5 درصد از اراضی کشاورزی کشور را در اختیار دارد و این هوش بالا و قدرت جوانان مازندرانی است که کشاورزی آنها نقش مهمی در امنیت  غذایی کشور دارد. 

نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که سیاست دولت سیزدهم رونق دادن به تولید داخلی و برداشتن موانع از سر راه آن است ، گفت : اولویت اول این سیاست هم توسعه بخش کشاورزی و رفع موانع در این حوزه است.

وی از تولید به عنوان مهم ترین مولفه قدرت در جهان امروز یاد کرد و افزود : نقش کشاورزان در پیروزی انقلاب اسلامی و استحکام نظام اسلامی بارز و پررنگ بوده است چون طی 43 سال گذشته با تولیدات داخلی بویژه کشاورزی بود که توانستیم تحریم های آمریکا را خنثی کنیم.

استاندار مازندران  با تاکید بر این که تممی امکانات و امتیازات کشور باید در اختیار تولید کنندگان بخش های کشاورزی ، سنعتی و گردشگری قرار گیرد ، گفت : امروز هرکسی که مدعی انقلاب گری است باید در جهت رونق تولید و رفع موانع از سر راه آن تلاش کند.

وی افزود : انقلاب اسلامی در همه  زمینه های علمی، نظامی، فرهنگی و دینی رشد کرده است ولی متاسفانه در حوزه اقتصاد عقب مانده است که دلیلش جای خالی تفکر حاج قاسم سلیمانی در این حوزه بوده است.

حسینی پور گفت : ما باید با تاسی از مکتب حاج قاسم سلیمانی رشد و ارتقا بخش تولیدی کشور بویژه در استان مازندران را که از نعمت های فراوانی برخوردار است ، در اولویت قرار دهیم و خوشبختانه دولت نیز چنین برنامه ای دارد .

نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این نکته که مازندران با این همه مواهب الهی از جمله داشتن دریا ، جنگل و آب و هوای مناسب نباید از معضل بیکاری رنج ببرد ، تصریح کرد : جوانان مازندرانی باید نگاه پشت میزنشینی اداری را از خود دور کنند و به سمت تولید بروند و با توجه به حمایتی که دولت سیزدهم از تولید دارد می توانند درآمدهای بالایی از راه تولید کسب کنند. 

استاندار : مازندران  12 درصد سبد غذایی کشور را تامین می‌کند

 

استاندار مازندران همچنین خواستار خروج از شیوه های سنتی و قدیمی کشت و کار در بخش کشاورزی استان شد و بیان کرد: کشاورزی استان باید رفته رفته از حالت سنتی خارج بشود و به سمت صنعتی سوق یابد زیرا با پیشرفت اخیر اگر از حالت سنتی تولیدات محصولات خارج نشویم از سایر کشور های منطقه عقب می مانیم.

وی با بیان این که جهان به سمت رقابتی شدن رفته است ، افزود : باید از ظرفیت دانشگاه ها در زمینه پژوهشی و کشاورزی استفاده شود و برای توسعه تولیدات محصولات کشاورزی باید همه دانشگاهیان ورود کنند تا مسیر تولیدات به شیوه سنتی را پشت سر بگذاریم.

حسینی پور با تاکید بر اینکه باید مازندران به سمت تولیدات صنعتی کشاورزی برود ، گفت : مسیرهای سنتی را آرام‌ آرام پشت سر بگذاریم که امروز کشورهای منطقه ما رقابت بسیار جدی در این حوزه دارند که اگر نتوانیم به سرعت در این مسیر صنعتی کشاورزی قرار دهیم، عقب هستیم .

وی به مشکلی که برای بعضی از محصولات کشاورزی کشور در سال جاری ایجاد شد ، اشاره کرد و افزود : امروزه کشاورزان منطقه رقابت جدی با ما دارند و ما برای صادارت محصولات خود نیز به صنعتی شدن داریم زیرا کشور های مبدا  محصولات ما را از جهات مختلف  جمله نحوه آبدهی و میزان کود استفاده شده مورد اریابی قرار می دهند و از این رو ماموریت ما در بخش کشاورزی بسیار خطیر و سنگین است. 

در این مراسم 59 پروژه کشاورزی استان مازندران با اعتباری بالغ بر 252 میلیارد و 637 میلیون تومان بهره برداری شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ با ریاست فرماندار

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه در مسیر آگاهی‌بخشی، حقیقت‌گویی و مطالبه‌گری مسئولانه دانست

جلسه مجمع عمومی عادی شرکت خدماتی ناحیه صنعتی سنگتاب برگزار شد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 5 مرداد ماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه

خدمت شبانه‌روزی خادمیاران رضوی مازندران _ شهرستان سیمرغ به زائران اربعین حسینی(ع)در مرز مهران

خدمت شبانه‌روزی خادمیاران رضوی مازندران _ شهرستان سیمرغ به زائران اربعین حسینی(ع)در مرز مهران موکب حضرت امام رضا(ع)

سومین روز خدمت خادمیاران رضوی استان مازندران شهرستان سیمرغ

حضور امام جمعه شهرستان سیمرغ در موکب امام رضا(ع) مازندران مستقر در مرز مهران

صد و چهل و هفتمین اجتماع خون خواهان امام شهید و میعادگاه منتقمان رهبر شهید

آغاز به کار موکب امام رضا(ع) کانون های خدمت رضوی مازندران در مسیر اربعین حسینی از مرز مهران

بازدید مدیر امور اراضی مازندران از جهاد کشاورزی سیمرغ؛

عزم عاشقان رضوی سیمرغ برای خدمت در مسیر اربعین حسینی(ع)

ناکامی فیشینگ کارحرفه‌ای با اقدام پیشدستانه پلیس در سیمرغ

حجت الاسلام والمسلمین خانلری امام جمعه کیاکلا گفت بر اساس توصیه رهبر معظم انقلاب همه باید به مسئولان کشور اعتماد کنند

حضور میدانی مسئولان شهرستان در کارتیجکلا سیمرغ

چهارشنبه‌های رضوی در سنگر مسجد در سیمرغ

یکصد و چهل و سومین اجتماع خون خواهان امام شهید

بازدید فرماندار و معاون فرماندار سیمرغ از محل اجرای طرح انتقال شبکه برق برای رفع مشکلات موجود

دیدار فرماندار شهرستان سیمرغ با رئیس و کارکنان اداره بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی

سیمرغ| دیدار با بانوی سرپرست خانوار دارای معلولیت به مناسبت هفته بهزیستی

یکصد و چهل و یکمین اجتماع خون خواهان امام شهید و میعادگاه منتقمان رهبر شهید

برگزاری جلسه ستاد هماهنگی مراسم اربعین حسینی شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان سیمرغ به ریاست معاون فرماندار

حضور فرماندار، معاون فرماندار و رؤسای دستگاه‌های اجرایی سیمرغ در مراسم بزرگداشت رهبر شهید

برگزاری جلسه مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز شهرستان سیمرغ به ریاست معاون فرماندار

حجت الاسلام والمسلمین خانلری با اشاره به سالروز تاسیس شورای نگهبان این نهاد را یکی از ارکان راهبردی نظام جمهوری اسلامی دانست

یکصدو سی و هشتمین اجتماع خون خواهان امام شهید

آموزش تخصصی 21 بهره‌بردار کمباین برای کاهش ضایعات برداشت برنج در سیمرغ

جلسه آموزشی سامانه گزارش تجمیعی بر اساس دستورالعمل جدید و نشست ماهانه کانون‌های محله‌ای و تخصصی کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

تجدید میثاق با ستارگان ایثار در سیمرغ

حضور باشکوه مردم در تشییع رهبر شهید نمادی از انسجام ملی است

یکصدو سی و یکمین تجمعات شبانه با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی در میدان شهید کشوری سیمرغ

ضبط کامل محموله مرغ منجمد تاریخ‌گذشته در سیمرغ

برگزاری جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان سیمرغ

دیدار مدیر مرکز خادمیاری با خادمیاران رضوی در موکب مازندران در روزهایی که مشهد الرضا (ع)

جاماندگان از تشییع در سیمرغ عهد را با ولایت تجدید کردند

تداوم فعالیت‌های فرهنگی و خدماتی موکب خادمیاران رضوی سیمرغ در دومین روز میزبانی از زائران آقا

میزبانی خادمیاران رضویِ استان مازندران(سیمرغ ، میاندورود و بابل از سوگواران تشییع پیکر «قائد امت و خانواده معزز ایشان »

️پیام نسیم رضایی بخشدار بخش تالارپی شهرستان سیمرغ به مناسبت آیین‌های وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید

یکصدو سی امین تجمعات شبانه با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی در میدان شهید کشوری سیمرغ

روایت سه روز میزبانیِ خادمیاران سیمرغی در چایخانه های حرم مطهر امام رضا(ع)

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌شهرستان‌سیمرغ به مناسبت آیین‌های وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید