آخرین مطالب

استاندار: 80 درصد ظرفیت گردشگری مازندران مغفول مانده است تفکر و اندیشه

استاندار: 80 درصد ظرفیت گردشگری مازندران مغفول مانده است

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران گفت: مازندران با وجود ظرفیت‌های گردشگری بسیار زیادی که دارد هنوز از صنعت گردشگری به درستی بهره‌مند نشد و در حال حاضر فقط حدود 20 درصد ظرفیت‌های گردشگری مازندران معرفی شده و در حال بهره‌برداری است.

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی :سید محمود حسینی‌پور بعدازظهر امروز دوشنبه در نشست خبری ساری2022 که به میزبانی پاویون مازندران در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران برگزار شد، برگزاری رویداد بین‌المللی ساری2022 را فرصتی ویژه برای شناساندن ظرفیت‌های گردشگری این استان بیان کرد و افزود : انتخاب مازندران و ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو فرصتی طلایی برای مازندران است تا جاذبه‌های گردشگری این استان به کشورهای منطقه معرفی شود.

وی گفت : حضور وزرای گردشگری کشورهای منطقه اوراسیا در مازندران بهترین فرصت برای مازندران است تا یکی از محورهای مهم اقتصاد این استان بیش از پیش معرفی شود. امیدواریم همه مردم و مسئولان مازندران و نهادهای مردمی فعال در حوزه گردشگری این آمادگی را پیدا کنند تا بتوانیم تاریخ و فرهنگ مازندران و جاذبه‌های کم‌نظیر این استان را به درستی معرفی کنیم تا با جذب گردشگر به رونق اقتصاد استان کمک شود.

نماینده عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر گردشگری ما بیشتر به حوزه دریا معطوف شد. در حالی که ظرفیت‌های گردشگری‌ مازندران بسیار بالاست. در واقع شاید حدود 20 درصد از ظرفیت‌های گردشگری واقعی مازندران استفاده شده و نزدیک به 80 درصد ظرفیت‌های گردشگری ما بدون استفاده مانده است.

 

حسینی‌پور مازندران را در برخی شاخص‌ها دارای اعتبار و جاذبه‌های بین‌المللی توصیف کرد و گفت: مازندران در دنیای کشتی منطقه‌ای زبانزد است و جویبار را با عنوان پایتخت کشتی جهان می‌شناسند. در حوزه محیط زیست و طبیعت جنگل‌های هیرکانی و تالاب بین‌المللی میانکاله را داریم که از جاذبه‌های مهم گردشگری هستند. حتی در گردشگری مذهبی با توجه به این که نخستین حکومت علویان جهان در این استان تاسیس شد و همچنین علمای بزرگی داشتیم می‌توانیم سرآمد باشیم.

استاندار: 80 درصد ظرفیت گردشگری مازندران مغفول مانده است

وی با اشاره به رونق بومگردی در مازندران و استقبال گردشگران از این فعالیت حوزه گردشگری اظهار کرد: در بومگردی که امروز یکی از بخش‌های جدید و پرطرفدار گردشگری دنیاست مازندران حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. سه‌هزار و 600 روستا در این استان داریم که بسیاری از آن‌ها می‌توانند مقصد بین‌المللی گردشگری باشند. مهم‌تر از همه این که مازندران این قابلیت را دارد که یک گردشگر با سفر به آن چندین اقلیم آب و هوایی و هر چهار فصل را در مواقعی از سال تجربه کند. تلاش ما این است که در رویداد ساری2022 همه این جاذبه‌ها و ظرفیت‌ها معفی شوند.

استاندار مازندران به وجود برخی کاستی‌ها در حوزه گردشگری مازندران اشاره کرد و گفت: در شهرهای مازندران متاسفانه ضعف‌هایی از نظر وجود المان‌های شهری دیده می‌شود . در این زمینه خیلی عقب هستیم. به ویژه شهرهای شرق مازندران با این که مرکز استان در منطقه شرق قرار دارد، در این زمینه ضعیف‌تر از شهرهای غربی هستند. بر همین اساس نیاز داریم که به نمادهای شهری توجه بیشتری شود. در شهرهای غربی به دلیل رونق گردشگری طی سال‌های اخیر از این نظر وضعیت کمی بهتر است، اما باز هم باید وضعیت بهتر شود.

 

حسینی‌پور خاطرنشان کرد: برای بهبود وضعیت شهرها در استان با توجه به انتخاب مازندران به عنوان پایتخت کشورهای عضو اکو جلساتی با شهرداری‌ها برگزار و دستورالعمل‌هایی هم ارائه شد که امیدواریم ظرف چند ماه باقیمانده تا زمان برگزاری رویداد، شهرداری‌ها شهرها را آماده کنند.

وی با اشاره به ضعف برخی زیرساخت‌ها در مازندران گفت: طبیعتا رونق گردشگری به وجود برخی زیرساخت‌ها در هر جامعه نیاز دارد. در مازندران از نظر راه‌های ارتباطی و کیفیت جاده‌ها نیازهایی داریم که باید برطرف شود. وجود قطار شهری نیز یکی از الزامات رونق گردشگری به ویژه در منطقه‌ای مانند مازندران است. در سفر رئیس‌جمهوری به مازندران اجرای خط ریلی شهری را پیگیری می‌کنیم و امیدواریم که بتوانیم در این سفر موافقت دولت را کسب کنیم.

نماینده عالی دولت در مازندران اظهار کرد: راه‌اندازی اتوبوس‌های دریایی و اتوبوس هوایی برای بهره‌وری بیشتر از حضور گردشگران نیز از دیگر نیازهای مازندران است که در تلاش هستیم با تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار در این زمینه نیز اقداماتی انجام شود. تا کنون نیز چند سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کردند که رایزنی‌ها در حال انجام است.

استاندار: 80 درصد ظرفیت گردشگری مازندران مغفول مانده است

حسینی‌پور به فرصت‌های مهم مازندران در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی نیز اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین جلوه‌های گردشگری ما صنایع دستی است که باعث رشد اشتغال می‌شود. در حوزه صنایع دستی نیز آماده حمایت از سرمایه‌گذاران هستیم.

این مسئول با اشاره به ظرفیت مازندران در حوزه کشاورزی و باغداری خطارنشان کرد: با توجه به موقعیت مهم مازندران در حوزه کشاورزی و باغداری به ویژه در روستاها، برنامه‌ریزی‌ها و رایزنی‌هایی برای توجه ویژه به اقتصاد مبتنی بر گل و گیاه در چند شهر را مد نظر قرار دادیم و جلساتی نیز طی هفته‌های اخیر داشتیم.

وی افزود: نگاه به این حوزه صرفا با هدف بحث کشاورزی نیست. بلکه در حوزه گردشگری نیز می‌توان از این ظرفیت بهره گرفت. مانند ترکیه که از صنعت پرورش گل و گیاه برای رونق گردشگری بهره فراوانی برد. در این زمینه سرمایه‌گذارانی درخواست زمین در ابعاد وسیع داشتند که پیگیری برای حضور و فعالیت آن‌ها در حال انجام است.

استاندار مازندران افزود: امیدواریم بتوانیم با کمک همه مردم و مدیران و نمایندگان استان در مسیر توسعه صنعت گردشگری مازندران و تحقق ایفای نقش اساسی این استان در صنعت گردشگری کشور و جذب گردشگران خارجی از رویداد ساری2022 به درستی بهره بگیریم.

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته صبح شنبه -9 بهمن- در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا شد و تا 12 بهمن برپاست. پاویون مازندران با 117 متر مربع مساحت در سالن 38B قرار دارد. مازندران امسال با محوریت رویداد بین‌المللی ساری2022 در این نمایشگاه حضور یافته است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

ولایت فقیه را موتور محرکه این دو بال خواند و تاکید کرد: پرچم انقلاب به دست صاحب‌امر خواهد رسید.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه کارنامه سپاه پاسداران برگرفته از مجاهدت‌های مخلصانه در عرصه‌های مختلف است،

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

اردوی‌تفریحی‌زیارتی‌جانبازان

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت وفات حضرت زینب کبری (س)

طنین زنگ مقاومت در مدارس سیمرغ همزمان با ایام شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی،

مسئول خفظ آثار و معتمدین معین از والدین شهید گرانقدر حسین جهانیان در روستای رکن کلا دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت حاج قاسم سلیمانی هم سرباز دین بود هم سرباز ولایت و هم سرباز ایران بود

میعاد ولادت، ولایت و مقاومت در مسجد جامع سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ، بمناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت جوادالائمه (ع)

سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر مراسم باشکوهی با هدف تجلیل از همسران شهدای گرانقدر سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار بمناسبت 9 دی روز بصیرت میثاق امت با ولایت

پایش تالاب‌های سیمرغ برای پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان

نشست بصیرتی شورای فاطمی بسیج دانش‌آموزی شهرستان سیمرغ به مناسبت یوم‌الله 9 دی

اصغراصغری دبیرکانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفتند /زنگ مقاومت در ایام شهادت امیر دلها حاج قاسم سلیمانی و جشن ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام هادی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری وقایع نهم دی هرگز فراموش شدنی نیست در آن روز حرمت ولایت و حرمت سیدالشهدا (ع) شکسته شد

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

امام جمعه سیمرغ گفت بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند