آخرین مطالب

راه شهدای ورزشکار باید توسط ورزشکاران ادامه یابد ورزشی

راه شهدای ورزشکار باید توسط ورزشکاران ادامه یابد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی :یادواره شهدای ورزشکار مازندران با محوریت پهلوان شهیدحسن فقیهی جویباری شهید شاخص جامعه ورزش کشور با حضور خانواده معزز این شهید والامقام و خانواده‌های معزز شهدای ورزش استان،سردار میرجلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران، وحید یامین‌پور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا و قهرمانان و پهلوانان جامعه ورزش دیار علوی،  امروز در سالن اجتماعات غدیر ستاد سپاه استان برگزار شد.

 

میرجلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور یادواره شهدای ورزشکار استان مازندران که با محوریت پهلوان شهید حسن فقیهی جویباری  شهید شاخص جامعه ورزش کشور در سالن اجتماعات غدیر ستاد سپاه کربلا برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره 5 هزار و 135 شهید ورزشکار کشور اظهار کرد: جامعه ورزش در تمامی عرصه‌ها نقش خود را نسبت به انقلاب و اسلام به‌ویژه در دوران دفاع مقدس و حوادثی مانند زلزله یا دفاع از حرم آل‌الله ادا کرده است.

وی گفت: هر ساله ما در جهت زنده نگه‌‌داشتن یاد و خاطره شهدای ورزشکار کشور و همچنین معرفی فرهنگ، سیره و منش شهدا در بین جامعه ورزشی شهیدی را از این مجموعه به‌عنوان شهید شاخص با توجه به مدارج و قهرمانی‌هایش معرفی می‌کنیم چراکه الگویی برای ورزشکاران امروز در سطح جامعه باشند.

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور با اشاره به اینکه نشان دادن شخصیت والای شهدای ورزشکار به جامعه ورزشی از دیگر اهداف ما برای برگزاری یادواره‌ها است، افزود: دومین کنگره شهدای ورزشکار امسال با محوریت پهلوان شهیدحسن فقیهی جویباری از مازندران در این استان برگزار می‌شود.

میرجلیلی تصریح کرد: ما باید خصوصیات مردمداری، اخلاق و شخصیت،اعتقاد، وطن‌دوستی، وطن‌پرستی و دستگیری از مردم را باید در بین مردم توسط جامعه ورزشکار فرهنگ‌سازی کنیم.

وی در پایان گفت: خدمت به مردم یکی از ویژگی‌های شاخص جامعه ورزش است و مسیر شهدای ورزشکار باید در توسط ورزشکاران در سطح کشور ادامه یابد.

 

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: فرهنگ و معارف دفاع مقدس که برگرفته از مکتب عاشورا است را باید به نسل سوم و چهارم برسانیم.

وی افزود: این مراسم با محوریت پهلوانان ورزشی و به‌طور خاص پهلوانان واقعی ما یعنی شهدای ورزشکار در سطح استان در حال برگزاری است.

 

فرمانده سپاه کربلا تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرموردند زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و فرهنگ برگزاری این‌گونه مراسمات و یادواره‌های شهدا باید تبیین و ترویج شود.

این مسؤول خاطرنشان کرد: یادواره هزار و 200 شهید ورزشکار با محوریت شهید شاخص حسن فقیهی جویباری که از پهلوانان به‌نام کشتی استان مازندران بود، برگزار شده است.

 

وحید یامین‌پور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در این مراسم، اظهار کرد: این ما هستیم که نیازمندیم شهدا از ما یاد کنند و باید بگوییم شهدا زنده‌اند، تاثیر از ان شهدا است و انها هستند که در کالبد زمان و جامعه روح ایجاد می‌کنند .

وی با تاکید بر حفظ فضایل و ارزش‌های اسلامی، افزود: ملتی که مبتلا به نسیان شود هویت خود را فراموش خواهد کرد.

معاون وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه آنچه که باعث می‌شود جامعه ما به نسیان و فراموشی مبتلا نشود ذکر حماسه‌ها و دلاوری‌ها است، تصریح کرد: این گنجینه اکنون  در اختیار ما است که هر کدام از شدن شکوه و حماسه در مقابلش باید زانو زد و هرکدام قابلیت تبدیل به رمان و حماسه دارند.

این مسؤول یاداور شد: اگر در سال چندین بار برای شهدا کنگره برگزار شود باز هم برای ذکر دلاوری‌ها انان وقت کم خواهیم آورد.

یامین‌پور با تقدیر از تلاش برای زنده‌ نگهداشتن نام و یاد شهدا، خاطرنشان کرد: کار آنان جان بخشیدن و شفا بخشیدن به جان بیماران است.

در پایان این آئین از خانواده‌های معزز شهدای والامقام جامعه ورزش استان،از خانواده معظم پهلوان شهید حسن فقیهی جویباری " شهید شاخص جامعه ورزش کشور در سال 1400 " هم قدردانی به عمل آمد و جمعی از قهرمانان و پهلوان این دیار نیز مدال‌های قهرمانی خود را تقدیم این خانوادهای والامقام کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ با ریاست فرماندار

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه در مسیر آگاهی‌بخشی، حقیقت‌گویی و مطالبه‌گری مسئولانه دانست

جلسه مجمع عمومی عادی شرکت خدماتی ناحیه صنعتی سنگتاب برگزار شد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 5 مرداد ماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه

خدمت شبانه‌روزی خادمیاران رضوی مازندران _ شهرستان سیمرغ به زائران اربعین حسینی(ع)در مرز مهران

خدمت شبانه‌روزی خادمیاران رضوی مازندران _ شهرستان سیمرغ به زائران اربعین حسینی(ع)در مرز مهران موکب حضرت امام رضا(ع)

سومین روز خدمت خادمیاران رضوی استان مازندران شهرستان سیمرغ

حضور امام جمعه شهرستان سیمرغ در موکب امام رضا(ع) مازندران مستقر در مرز مهران

صد و چهل و هفتمین اجتماع خون خواهان امام شهید و میعادگاه منتقمان رهبر شهید

آغاز به کار موکب امام رضا(ع) کانون های خدمت رضوی مازندران در مسیر اربعین حسینی از مرز مهران

بازدید مدیر امور اراضی مازندران از جهاد کشاورزی سیمرغ؛

عزم عاشقان رضوی سیمرغ برای خدمت در مسیر اربعین حسینی(ع)

ناکامی فیشینگ کارحرفه‌ای با اقدام پیشدستانه پلیس در سیمرغ

حجت الاسلام والمسلمین خانلری امام جمعه کیاکلا گفت بر اساس توصیه رهبر معظم انقلاب همه باید به مسئولان کشور اعتماد کنند

حضور میدانی مسئولان شهرستان در کارتیجکلا سیمرغ

چهارشنبه‌های رضوی در سنگر مسجد در سیمرغ

یکصد و چهل و سومین اجتماع خون خواهان امام شهید

بازدید فرماندار و معاون فرماندار سیمرغ از محل اجرای طرح انتقال شبکه برق برای رفع مشکلات موجود

دیدار فرماندار شهرستان سیمرغ با رئیس و کارکنان اداره بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی

سیمرغ| دیدار با بانوی سرپرست خانوار دارای معلولیت به مناسبت هفته بهزیستی

یکصد و چهل و یکمین اجتماع خون خواهان امام شهید و میعادگاه منتقمان رهبر شهید

برگزاری جلسه ستاد هماهنگی مراسم اربعین حسینی شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان سیمرغ به ریاست معاون فرماندار

حضور فرماندار، معاون فرماندار و رؤسای دستگاه‌های اجرایی سیمرغ در مراسم بزرگداشت رهبر شهید

برگزاری جلسه مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز شهرستان سیمرغ به ریاست معاون فرماندار

حجت الاسلام والمسلمین خانلری با اشاره به سالروز تاسیس شورای نگهبان این نهاد را یکی از ارکان راهبردی نظام جمهوری اسلامی دانست

یکصدو سی و هشتمین اجتماع خون خواهان امام شهید

آموزش تخصصی 21 بهره‌بردار کمباین برای کاهش ضایعات برداشت برنج در سیمرغ

جلسه آموزشی سامانه گزارش تجمیعی بر اساس دستورالعمل جدید و نشست ماهانه کانون‌های محله‌ای و تخصصی کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

تجدید میثاق با ستارگان ایثار در سیمرغ

حضور باشکوه مردم در تشییع رهبر شهید نمادی از انسجام ملی است

یکصدو سی و یکمین تجمعات شبانه با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی در میدان شهید کشوری سیمرغ

ضبط کامل محموله مرغ منجمد تاریخ‌گذشته در سیمرغ

برگزاری جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان سیمرغ

دیدار مدیر مرکز خادمیاری با خادمیاران رضوی در موکب مازندران در روزهایی که مشهد الرضا (ع)

جاماندگان از تشییع در سیمرغ عهد را با ولایت تجدید کردند

تداوم فعالیت‌های فرهنگی و خدماتی موکب خادمیاران رضوی سیمرغ در دومین روز میزبانی از زائران آقا

میزبانی خادمیاران رضویِ استان مازندران(سیمرغ ، میاندورود و بابل از سوگواران تشییع پیکر «قائد امت و خانواده معزز ایشان »

️پیام نسیم رضایی بخشدار بخش تالارپی شهرستان سیمرغ به مناسبت آیین‌های وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید

یکصدو سی امین تجمعات شبانه با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی در میدان شهید کشوری سیمرغ

روایت سه روز میزبانیِ خادمیاران سیمرغی در چایخانه های حرم مطهر امام رضا(ع)

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌شهرستان‌سیمرغ به مناسبت آیین‌های وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید