آخرین مطالب

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: در جامعه به صنعت گردشگری باید به عنوان یک راهکار در برون رفت از مشکلات اقتصادی به آن نگریسته شود. تفکر و اندیشه

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: در جامعه به صنعت گردشگری باید به عنوان یک راهکار در برون رفت از مشکلات اقتصادی به آن نگریسته شود.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار  روزنامه جمهوری اسلامی  :27 سپتامبر با هدف افزایش آگاهی از ارزش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار به نام روز جهانی گردشگری نام‌گذاری شد و هر سال سازمان جهانی گردشگری یک شعار را برای این روز در نظر می گیرد که شعار سازمان جهانی گردشگری در سال 2021 "گردشگری برای رشد فراگیر است.
 
 آیین تجلیل از فعالین حوزه گردشگری با حضور نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان مازندران، فرماندار شهرستان نور، رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان، مسئولان شهرستانی و فعالین این حوزه در هتل ساحلی شهر ایزدشهر برگزار شد.
 
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران در این آیین با اشاره به هفته گردشگری اظهارکرد: هدف از این روز افزایش دانش عمومی جامعه نسبت به حوزه گردشگری در تاثیرات عمیقی که این حوزه در زنجیره‌های مختلف دارد و اشتغال و درآمدی که در حوزه‌های مختلف به وجود می آورد.
 
وی گفت: گردشگری در ذات رشد فراگیر دارد و این رشد در زمینه‌های اقتصادی، انسانی، اجتماعی صورت می‌گیرد و با توجه به این که بارها در سخنان مختلف در خصوص جایگزینی "صنعت گردشگری به جای نفت" شنیدیم اما در جامعه به صنعت گردشگری به عنوان یک راهکار در برون رفت از مشکلات اقتصادی به آن نگریسته نمی‌شود.
 
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به سند راهبردی توسعه گردشگری کشور که برای 44 دستگاه تکالیف مشخص می‌شود، افزود: 44 دستگاه باید در کنار هم کار کنیم تا بتوانیم بحث سفر را معنا و مفهوم دهیم و معنا دادن به سفر تجربه سفر گردشگر است از محصولات متعدد در حوزه‌های گردشگری کالا خدمات، فعالیت‌ها، ضوابط ،معیارها و ...  که برای سفر یک گردشگر در نظر گرفته می‌شود.
 
این مسئول در ادامه یادآورشد: نهایت سفر یک گردشگر تجربه سفر و رضایت گردشگر است و اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی یک دستگاه هماهنگ کننده بین دستگاه‌هاست.
 
 حسنی با اشاره به بحران ویروس‌کرونا افزود: این بحران بیشترین آسیب را به صنعت گردشگری وارد کرده و مشکلات، زمانی رفع می‌شود که بتوانیم از جزیره‌ای فکر کردن خارج شویم و یک خرد جمعی در استان داشته باشیم.
 
وی با اشاره به راه اندازی پرواز کیش و رامسر و پرواز نوشهر و کیش در نوزدهم مهر ماه اظهارکرد: بحران ویروس کرونا درس بزرگی به ما آموخته که در برنامه ریزی گردشگری انعطاف‌پذیری داشته باشیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران خاطرنشان کرد: نمایشگاه اکسپو 2020 دوبی یکی از مهمترین رویدادها و نخستین نمایشگاه جهانی خاورمیانه محسوب می‌شود که به دلیل شیوع کرونا با یک سال تأخیر از اکتبر2021 آغاز شد.
 
این مسئول تصریح کرد: این نمایشگاه در مساحت حدود 500 هکتار به مدت 6 ماه برگزار می‌شود و 215 متر مربع فضا در اختیار جمهوری اسلامی ایران است که 76 متر مربع غرفه گردشگری اختصاص دارد و فرصت‌های شغلی زیادی ایجاد خواهد کرد.
 
 حسنی با اشاره به رویداد پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو سال 2021 در 14 مهر 1401 تأکید کرد: این رویداد با میزبانی مازندران برگزار می‌شود و تمام فعالان حوزه‌های گردشگری، دستگاه‌های دولتی، نهادها و ... در آن نقش آفرین هستند.
 
وی با اشاره به منطقه گردشگری شهرستان نورافزود: شهرستان نور دارای قابلیت‌ها و ظرفیت‌های زیادی است که در بخش‌های مختلف جاذبه‌های گردشگری مانند بزرگترین پارک جنگلی خاورمیانه، بیشترین سواحل و مراکز اقامتی دارای کیفیت مطلوب را دارد که نشان از دانش فعالان در حوزه گردشگری است.
 
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران با بیان اینکه فعالان این حوزه در شهرستان با آموزش و دانش لازم در حال فعالیت هستند ،تصریح کرد: بیشترین واحدهای اقامتی در شهرستان نور درصد اشغال بالایی دارند و در دوران قبل از کرونا، اقامت در شهرستان نور به ویژه در ایام نوروز در سه رتبه برتر استان قرار داشت.
 
 این مسئول در ادامه یادآورشد: این نشانگر این است که هم تنوع جاذبه‌ها و هم کیفیت خدمات سبب جذب گردشگر در شهرستان نور می‌شود.

 حسنی با اشاره به اینکه ما هر سال شاهد رشد گردشگری در شهرستان نور هستیم اظهارکرد: تمام موضوعاتی که به صورت زنجیره‌ای در کنار هم هستند پاسخ این مطلب است که گردشگری در شهرستان نور دارای جایگاه خوبی است اما هنوز با استانداردهایی که باید در حوزه گردشگری داشته باشیم بازهم فاصله داریم.
 
 وی تأکیدکرد: آموزش حرف اول را در حوزه گردشگری می‌زند و هرچه مدیران و کارکنان آموزش ببینند، توانمندتر می‌شوند و انسان توانمند جامعه توانمند را خواهد ساخت.
 
 معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران بااشاره به مجتمع تفریحی توریستی دشت نور در شهرستان نور افزود: مجتمع گردشگری دشت نور یکی از بهترین مراکز گردشگری نور است که به جز مراکز اقامتی با خدمات جانبی که ارائه می دهد این مجتمع را می توان در حوزه گردشگری سلامت تعریف کرد.

فرماندار نور نیز در این مراسم با اشاره به اینکه حفظ سرمایه گذار و سرمایه گذاری و فرصت‌ها جزء ضروریات است اظهارکرد: پارک‌های جنگلی فرصتی برای سرمایه‌گذاراست.
 
علی شادمان با اشاره به رفع مشکل سند در رویان افزود: فرصت سرمایه‌گذاری در رویان فراهم شد و سرمایه‌گذار باید به عنوان نخبه حمایت شود.
 
وی‌افزود: سرمایه‌گذاران در تولید و اشتغالزایی و توسعه نقش بسزایی دارند و باید با حمایت بسترهای لازم را برای جذب سرمایه گذار و تولید کنندگان فراهم کنیم.

 رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان نور نیز با اشاره به تقارن هفته گردشگری و اربعین حسینی اظهارکرد: این فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و معنوی است.
 
 علی سالاریان با اشاره به شرایط کنونی و آسیب در حوزه گردشگری تصریح کرد: مراکز اقامتی در شهرستان نور با توجه به شرایط سخت کرونایی همکاری بسیار خوبی داشتند.
 
این مسئول با اشاره به پایتخت ساحلی ایران خاطرنشان کرد: شهرستان نور با مواهب مذهبی، تاریخی و طبیعی مانند 30 کیلومتر نوار ساحلی، بزرگترین پارک جنگلی خاورمیانه و 63 اثر ثبتی از 670 اثر ثبتی آثار میراث فرهنگی در استان و دو مورد اصالت ملی و بین المللی در حوزه صنایع دستی از بین 13 مورد استان و 4 روستای هدف گردشگری از 500 روستای گردشگری کشور از شهرستان‌های توریستی غرب استان است.
 
سالاریان با بیان اینکه اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 13سال در شهرستان نور فعالیت دارد،افزود: ساختمان این اداره استیجاری است و خواستار مساعدت مسئولان در رفع این مشکل هستیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

ولایت فقیه را موتور محرکه این دو بال خواند و تاکید کرد: پرچم انقلاب به دست صاحب‌امر خواهد رسید.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه کارنامه سپاه پاسداران برگرفته از مجاهدت‌های مخلصانه در عرصه‌های مختلف است،

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

اردوی‌تفریحی‌زیارتی‌جانبازان

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت وفات حضرت زینب کبری (س)

طنین زنگ مقاومت در مدارس سیمرغ همزمان با ایام شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی،

مسئول خفظ آثار و معتمدین معین از والدین شهید گرانقدر حسین جهانیان در روستای رکن کلا دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت حاج قاسم سلیمانی هم سرباز دین بود هم سرباز ولایت و هم سرباز ایران بود

میعاد ولادت، ولایت و مقاومت در مسجد جامع سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ، بمناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت جوادالائمه (ع)

سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر مراسم باشکوهی با هدف تجلیل از همسران شهدای گرانقدر سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار بمناسبت 9 دی روز بصیرت میثاق امت با ولایت

پایش تالاب‌های سیمرغ برای پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان

نشست بصیرتی شورای فاطمی بسیج دانش‌آموزی شهرستان سیمرغ به مناسبت یوم‌الله 9 دی

اصغراصغری دبیرکانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفتند /زنگ مقاومت در ایام شهادت امیر دلها حاج قاسم سلیمانی و جشن ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام هادی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری وقایع نهم دی هرگز فراموش شدنی نیست در آن روز حرمت ولایت و حرمت سیدالشهدا (ع) شکسته شد

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

امام جمعه سیمرغ گفت بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند