آخرین مطالب

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: در جامعه به صنعت گردشگری باید به عنوان یک راهکار در برون رفت از مشکلات اقتصادی به آن نگریسته شود. تفکر و اندیشه

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: در جامعه به صنعت گردشگری باید به عنوان یک راهکار در برون رفت از مشکلات اقتصادی به آن نگریسته شود.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار  روزنامه جمهوری اسلامی  :27 سپتامبر با هدف افزایش آگاهی از ارزش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار به نام روز جهانی گردشگری نام‌گذاری شد و هر سال سازمان جهانی گردشگری یک شعار را برای این روز در نظر می گیرد که شعار سازمان جهانی گردشگری در سال 2021 "گردشگری برای رشد فراگیر است.
 
 آیین تجلیل از فعالین حوزه گردشگری با حضور نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان مازندران، فرماندار شهرستان نور، رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان، مسئولان شهرستانی و فعالین این حوزه در هتل ساحلی شهر ایزدشهر برگزار شد.
 
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران در این آیین با اشاره به هفته گردشگری اظهارکرد: هدف از این روز افزایش دانش عمومی جامعه نسبت به حوزه گردشگری در تاثیرات عمیقی که این حوزه در زنجیره‌های مختلف دارد و اشتغال و درآمدی که در حوزه‌های مختلف به وجود می آورد.
 
وی گفت: گردشگری در ذات رشد فراگیر دارد و این رشد در زمینه‌های اقتصادی، انسانی، اجتماعی صورت می‌گیرد و با توجه به این که بارها در سخنان مختلف در خصوص جایگزینی "صنعت گردشگری به جای نفت" شنیدیم اما در جامعه به صنعت گردشگری به عنوان یک راهکار در برون رفت از مشکلات اقتصادی به آن نگریسته نمی‌شود.
 
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به سند راهبردی توسعه گردشگری کشور که برای 44 دستگاه تکالیف مشخص می‌شود، افزود: 44 دستگاه باید در کنار هم کار کنیم تا بتوانیم بحث سفر را معنا و مفهوم دهیم و معنا دادن به سفر تجربه سفر گردشگر است از محصولات متعدد در حوزه‌های گردشگری کالا خدمات، فعالیت‌ها، ضوابط ،معیارها و ...  که برای سفر یک گردشگر در نظر گرفته می‌شود.
 
این مسئول در ادامه یادآورشد: نهایت سفر یک گردشگر تجربه سفر و رضایت گردشگر است و اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی یک دستگاه هماهنگ کننده بین دستگاه‌هاست.
 
 حسنی با اشاره به بحران ویروس‌کرونا افزود: این بحران بیشترین آسیب را به صنعت گردشگری وارد کرده و مشکلات، زمانی رفع می‌شود که بتوانیم از جزیره‌ای فکر کردن خارج شویم و یک خرد جمعی در استان داشته باشیم.
 
وی با اشاره به راه اندازی پرواز کیش و رامسر و پرواز نوشهر و کیش در نوزدهم مهر ماه اظهارکرد: بحران ویروس کرونا درس بزرگی به ما آموخته که در برنامه ریزی گردشگری انعطاف‌پذیری داشته باشیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران خاطرنشان کرد: نمایشگاه اکسپو 2020 دوبی یکی از مهمترین رویدادها و نخستین نمایشگاه جهانی خاورمیانه محسوب می‌شود که به دلیل شیوع کرونا با یک سال تأخیر از اکتبر2021 آغاز شد.
 
این مسئول تصریح کرد: این نمایشگاه در مساحت حدود 500 هکتار به مدت 6 ماه برگزار می‌شود و 215 متر مربع فضا در اختیار جمهوری اسلامی ایران است که 76 متر مربع غرفه گردشگری اختصاص دارد و فرصت‌های شغلی زیادی ایجاد خواهد کرد.
 
 حسنی با اشاره به رویداد پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو سال 2021 در 14 مهر 1401 تأکید کرد: این رویداد با میزبانی مازندران برگزار می‌شود و تمام فعالان حوزه‌های گردشگری، دستگاه‌های دولتی، نهادها و ... در آن نقش آفرین هستند.
 
وی با اشاره به منطقه گردشگری شهرستان نورافزود: شهرستان نور دارای قابلیت‌ها و ظرفیت‌های زیادی است که در بخش‌های مختلف جاذبه‌های گردشگری مانند بزرگترین پارک جنگلی خاورمیانه، بیشترین سواحل و مراکز اقامتی دارای کیفیت مطلوب را دارد که نشان از دانش فعالان در حوزه گردشگری است.
 
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران با بیان اینکه فعالان این حوزه در شهرستان با آموزش و دانش لازم در حال فعالیت هستند ،تصریح کرد: بیشترین واحدهای اقامتی در شهرستان نور درصد اشغال بالایی دارند و در دوران قبل از کرونا، اقامت در شهرستان نور به ویژه در ایام نوروز در سه رتبه برتر استان قرار داشت.
 
 این مسئول در ادامه یادآورشد: این نشانگر این است که هم تنوع جاذبه‌ها و هم کیفیت خدمات سبب جذب گردشگر در شهرستان نور می‌شود.

 حسنی با اشاره به اینکه ما هر سال شاهد رشد گردشگری در شهرستان نور هستیم اظهارکرد: تمام موضوعاتی که به صورت زنجیره‌ای در کنار هم هستند پاسخ این مطلب است که گردشگری در شهرستان نور دارای جایگاه خوبی است اما هنوز با استانداردهایی که باید در حوزه گردشگری داشته باشیم بازهم فاصله داریم.
 
 وی تأکیدکرد: آموزش حرف اول را در حوزه گردشگری می‌زند و هرچه مدیران و کارکنان آموزش ببینند، توانمندتر می‌شوند و انسان توانمند جامعه توانمند را خواهد ساخت.
 
 معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران بااشاره به مجتمع تفریحی توریستی دشت نور در شهرستان نور افزود: مجتمع گردشگری دشت نور یکی از بهترین مراکز گردشگری نور است که به جز مراکز اقامتی با خدمات جانبی که ارائه می دهد این مجتمع را می توان در حوزه گردشگری سلامت تعریف کرد.

فرماندار نور نیز در این مراسم با اشاره به اینکه حفظ سرمایه گذار و سرمایه گذاری و فرصت‌ها جزء ضروریات است اظهارکرد: پارک‌های جنگلی فرصتی برای سرمایه‌گذاراست.
 
علی شادمان با اشاره به رفع مشکل سند در رویان افزود: فرصت سرمایه‌گذاری در رویان فراهم شد و سرمایه‌گذار باید به عنوان نخبه حمایت شود.
 
وی‌افزود: سرمایه‌گذاران در تولید و اشتغالزایی و توسعه نقش بسزایی دارند و باید با حمایت بسترهای لازم را برای جذب سرمایه گذار و تولید کنندگان فراهم کنیم.

 رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان نور نیز با اشاره به تقارن هفته گردشگری و اربعین حسینی اظهارکرد: این فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و معنوی است.
 
 علی سالاریان با اشاره به شرایط کنونی و آسیب در حوزه گردشگری تصریح کرد: مراکز اقامتی در شهرستان نور با توجه به شرایط سخت کرونایی همکاری بسیار خوبی داشتند.
 
این مسئول با اشاره به پایتخت ساحلی ایران خاطرنشان کرد: شهرستان نور با مواهب مذهبی، تاریخی و طبیعی مانند 30 کیلومتر نوار ساحلی، بزرگترین پارک جنگلی خاورمیانه و 63 اثر ثبتی از 670 اثر ثبتی آثار میراث فرهنگی در استان و دو مورد اصالت ملی و بین المللی در حوزه صنایع دستی از بین 13 مورد استان و 4 روستای هدف گردشگری از 500 روستای گردشگری کشور از شهرستان‌های توریستی غرب استان است.
 
سالاریان با بیان اینکه اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 13سال در شهرستان نور فعالیت دارد،افزود: ساختمان این اداره استیجاری است و خواستار مساعدت مسئولان در رفع این مشکل هستیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

مراسم ایام شهادت آقا امام محمد باقر علیه السلام و آیین گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام خونین 15 خرداد

فرمانده جدید، برای تحقق اهداف عالی نظام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تلاش نماییم

وی همچنین روز های 14و 15 خرداد را حساس و سرنوشت ساز برای ملت ایران برشمرد و گفت هر چه ملت ایران دارد به برکت حضرت امام راحل است

کاروان زائران خواهر از شهرستان سیمرغ به مزار مطهر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اعزام شدند

همزمان با شب شهادت امام جواد (ع) یادواره پنج شهید سرافراز دینه سر وپایین منزل و مراسم سالگرد شهید آیت الله رئیسی

سیمرغ راهپیمایی جمعه های خشم مردم شهر کیاکلا در حمایت از حزب الله لبنان و اظهار همدردی با مردم غزه

یادواره شهدای خدمت و آزاد سازی خرمشهر با محوریت سردار شهید صمصام طور دیروز در حسینیه گلزار شهدای دستکنده کلا شهرستان سیمرغ

پیام تبریک جناب سرهنگ اسدی به مناسبت سوم خرداد

نماز ظهر و عصر توسط امام جمعه شهرستان در منزل این شهید گرانقدر اقامه گردید.

مردم که اهل ذلت پذیری نباشند پیروز هستند به خصوصی هنگامی که در مسیر ارزش های الهی ایستادگی و مقاومت کنند آن زمان است که مقاومت ارزش الهی پیدا می کند

همزمان با روز بزرگداشت خیام؛ کارگاه کتابخوانی «هزار سال شعر فارسی» در سیمرغ برگزار شد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری امام جمعه سیمرغ گفت خلیخ فارسی همیشه به این نام بوده و باقی خواهد ماند

گلدوست در ادامه افزود که سهمیه اشتغال شهرستان 145 نفر بود، اما خوشبختانه موفق شدیم این میزان را به 162 نفر افزایش دهیم.

یک قطعه زمین به مساحت 650 مترمربع از سوی یکی از خیرین برای ساخت ساختمان جمعیت هلال‌احمر اهدا شده

اولین یادواره شهدای دانش آموز سیمرغ که با سخنرانی سرکار خانم فهمیده

بزرگترین جشن خانوادگی امام رضایی ها در شهرستان سیمرغ

ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در منزل امیر سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو نمودند.

در این مذاکره از عزت و شرافت این ملت حفاظت می کنیم و هرگز از حق مسلم خود در غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت باسعادت امام رضا(ع)

پیام تبریک مولایی رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت هشتمین اختر تابناک سپهر امامت و ولایت، امام رضا(ع)

بهره مندی 76 خانوار در سیمرغ از خدمات مسکن مددجویی در سال گذشته سید جواد مصلحی

خبرنگار فجر شمال /تجلیل_از_خانواده_شهدای_فرهنگی امروز یکشنبه 14 اردیبهشت ماه

سفارش میکنم که نگذارند مزدوران دست نشانده آمریکا و سرمایه داران تجاوزگر که آرامش و امنیت مردم را می گیرند

هیات رزمندگان اسلام شهرستان سیمرغ هیات برتر کشور شد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری ضمن پرداختن به مسائل مهم روز بر ضرورت پیگیری قاطع بندرعباس و مجازات مسببین آن تاکید کرد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت بزرگداشت #روز_معلم

جشن با شکوه سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها همراه با تجلیل از دختران فعال

امام جمعه سیمرغ در اولین جلسه شورای‌ فرهنگ عمومی عنوان کرد: پیشرفت یک جامعه ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ دارد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت روز شوراهای اسلامی رجبعلی‌وهابی‌خنکداری فرماندار

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت روز شوراهای اسلامی رجبعلی‌وهابی‌خنکداری

پیام تبریک به مناسبت نهم اردیبهشت ماه روز شوراها بخشدار بخش تالارپی جناب مرزبان

وصیت نامه شهید گرانقدر فرزاد کریمی: سلاحهای من و دیگر مبارزان راه خداست بدست شماست مبادا آن را بر زمین بگذارید شما اسلحه را برگیرید

مراسم به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام

فرازی از وصیت نامه شهید گرانقدر: از شما می خواهم حجاب و عفت تان را حفظ کنید

هر شهید حمایت از یک کودک یتیم)

مراسم عزاداری سالروز شهادت جانسوز ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند