آخرین مطالب

عبدالرضا دادبود: قائم‌شهر باید به منطقه ویژه گردشگری-اقتصادی تبدیل شود تفکر و اندیشه

عبدالرضا دادبود: قائم‌شهر باید به منطقه ویژه گردشگری-اقتصادی تبدیل شود

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی  :عبدالرضا دادبود در گفت‌وگو با خبرنگار ما در مورد اینکه آیا درمورد مدیریت پارلمان شهری قائم‌شهر توسط اعضای شورای شهر دوره ششم با شما صحبت شده، اظهار کرد: برخی از اعضای شورای شهر دوره ششم قائم‌شهر و شهرهای دیگر استان مازندران نیز با بنده جهت مدیریت پارلمان شهری صحبت کردند که در این بین با اعضای شورای شهر قائم شهر گسترده‌تر و جدی‌تر بوده است.
 
وی افزود: برای قائم‌شهر برنامه‌های بزرگ و زیربنایی را می‌توان انجام داد چراکه یکی از شهرهای استرتژیک و پرترددی است که قطعا باید با برنامه‌ریزی درست و تهیه یک نقشه زمانبندی شده شهری برای پیشرفت آن خصوصا درجهت گردشگری و جذب توریست اقدام کرد.
 
شهردار فعلی گرگان و یکی از گزینه‎های شهرداری قائم‌شهر به عملکرد خود در گرگان به جهت جذب گردشگر اشاره کرد و گفت: در حوزه اقتصادی اتفاقات بزرگی در گرگان رخ‌داد، بطوریکه از سال 1397 تا 1400 بودجه شهرداری گرگان رشد 400درصدی داشته و از 200 میلیارد تومان به 1000میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است که با جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری و تفریحی توانستیم به این امر مهم برسیم.

این مسوول خاطرنشان کرد: از سال 97 تا کنون توانستیم با جذب سرمایه‌گذار، چیزی حدود 3000 میلیارد تومان پروژه شروع کنیم که بخشی از آن به بهره‌برداری رسید و تاثیرگذاری بسیار بالایی را داشته که جذب گردشگر را برای شهر گرگان بهمراه داشته است.

دادبود تصریح کرد: قرارگاه سازندگی خاتم النبیا(ص) بعنوان پیمانکار یکی از بزرگترین شهربازی‌های کشور به متراژ 18 هکتار را در گرگان آغاز به کار کرده و پروژه‌های دیگر همچون تله‌کابین، پروژه بزرگ تفریحی-گردشگری نیز برای جذب توریست را در گرگان آغاز کردیم که قطعا به درآمد شهرداری کمک شایانی خواهد کرد.

وی به 3 پروژه بزرگ مجتمع تجاری-تفریحی دیگر اشاره کرد و افزود: در این دوره باید شهرداری توجه اصلی خود را به حوزه اقتصادی داشته باشد تا با تمرکز بر جذب سرمایه‌گذار بار را از روی دوش مردم کم کرد تا اعتبارات جذب شود که با این تفکر می توان پروژه‌های شهری را به سمت سوی درست برد.
 
شهردار فعلی گرگان بیان کرد: شهر وقتی به سمت گردشگرپذیری می‌رود ناخودآگاه فضای شهری نیز از لحاظ سیما و منظر تغییر می‌کند چون مسافر بعد استفاده از پروژه‌های گردشگری باید از فضای شهر عبور کند بنابراین باید از آن لذت ببرد و قائم‌شهر در این مورد بسیار جای کار دارد و باید از لحاظ سیما و منظر تحولی عظیم صورت گیرد، کاری که ما درگرگان توانستیم انجام دهیم.

این مسوول تصریح کرد: قائم‌شهر باید به یک منطقه ویژه اقتصادی- تفریحی تبدیل شود و با ساخت مجتمع‌های خاص تفریحی پروژه‌های بزرگی را بنا کرد . همچنین رودخانه‌ تلار بعنوان یک ظرفیت بسیار خوبی است که نیاز به سازماندهی دارد تا موثر واقع شود تا شهرداری منابع مالی جدیدی را برای خود تعریف کند.

دادبود با اشاره به اینکه از مشارکت مردم در بخش اقتصادی می تواند در پروژه های مختلف شهری بهره برد، خاطرنشان کرد: فروش سهام اوراق مشارکت،  بورس و فرابورس می تواند بعنوان راهی برای تامین مالی استفاده کرد که اکنون ما در گرگان از این روش‌ها استفاده می کنیم و اتفاقات بزرگی را در شهر رقم زدیم.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درمورد اینکه سال 96 بعنوان شهردار قائم شهر به اعضای شورای پنجم برنامه دادید، آیا اکنون شهر نسبت به آن برنامه تغییری کرد یا خبر، تصریح کرد: در این 4 سال خیلی از پروژه‌هایی که سال 96 برنامه داده بودم اجرا نشده است و پروژها های بزرگ که جذب سرمایه گذار دارد باید انجام می‌شد که متاسفانه مغفول ماند و همچنین کار فرهنگی با راه اندازی سرای محله باید اتفاق می افتاد که چنین چیزی اجرا و فراهم نشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درمورد عدم حضور سرمایه‌گذار در قائم‌شهر، بیان کرد: اولا برای جذب سرمایه‌گذار مجموعه مدیریت شهری یکپارچه و منسجم نیاز است، دوم اینکه باید مدیران شهری برای اینکار آموزش ببینند یعنی نمی‌توان هرپروژه‌ای را بگویید می‌خواهیم برای شهر انجام دهیم، مثلا برای قائم‌شهر نمی‌توانیم بگوییم در مرکز شهر میخواهیم مجتمع تجاری بسازیم، مگر قائم‌شهر چقدر کشش ساخت مجتمع تجاری را دارد؟

شهردار فعلی گرگان در ادامه تصریح کرد: ما در شهربازی 18 هکتاری گرگان چیزی حدود 1٫2 هکتار را تجاری کردیم، آن وقت می توانیم بگوییم از کنار آن برای شهرداری تولید املاک انجام دادیم و بعنوان یک راه درآمدی می‌توان به آن نگاه کرد.

این مسوول اظهار کرد: ما نباید منتظر بمانیم تا سرمایه گذار بیاید، بلکه باید راه را هموار کنیم تا سرمایه‌گذار را بتوانیم برای سرمایه گذاری به شهر بیاوریم، اولین‌کاری که در گرگان انجام دادیم ساختمانی برای واحد سرمایه‌گذاری راه‌اندازی کردیم و بعد بهترین نیروها را برای این قسمت درنظر گرفتیم تا راه را برای حضور سرمایه‌گذار هموار کند و برای هر پروژه بصورت تمام وقت بدنبال مجوز گرفتن‌ها و هموار کردن کارها برای سرمایه گذار است.

عبدالرضا دادبود در پایان درمورد اینکه آیا گزینه استانداری یا مسولیت دولتی در آینده است و آیا علاقه ای برای شهردار شدن قائم شهر دارد یا خیر، بیان کرد: هنوز دولت شکل نگرفته و با بنده صحبتی نشده است ولی ما باید دست به دست هم دهیم تا شهر را نجات دهیم و هرکسی در هرجایگاه مسندی که هست باید برای شهر تلاش کند و بنده نیز از این قائله مستثنی نیستم و برای پیشرفت شهر مایلم کار کنم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری در ادامه با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

شهرستان سیمرغ به‌عنوان یکی از تازه‌تأسیس‌ترین شهرستان‌های مازندران، همچنان با مشکلات جدی در حوزه‌های خدمات شهری و مدیریتی روبه‌رو است

ادامه رسالت رضوی در دیدار خادمیاران با فعالان فرهنگی و رسانه‌ای خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

آئین افتتاحییه جشنواره شیر بلا ل در شهرستان سیمرغ

روایت جهاد ماندگار خادمیاران رضوی سیمرغ اردوی جهادی خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

افتتاح یک واحد مسکن مددجوی بهزیستی با حضور فرماندار سیمرغ به مناسبت هفته دولت در روستای زیارکلا

افتتاح کارگاه برکت سردار شهید میررمضان هاشمی هنرستان مائده توسط فرماندار سیمرغ

رزمایش مهربانی خادمیاران رضوی در طریق‌الرضا با توزیع هزار بسته غذای گرم در شب شهادت آقا امام رضا(ع)

🔺عزاداران ولایت در سوگ شهادت خورشید خراسان به سوگواری پرداختند

یادواره‌شهدای‌روستای‌زیارکلا مراسم ارزشمند و معنوی یادواره شهدای والامقام

برگزاری میز خدمت دستگاه های اجرایی شهرستان سیمرغ در هفته دولت

همزمان با هفته دولت پروژه شهرداری‌ سیمرغ با هزینه‌ای حدود 200 میلیارد ریال افتتاح شد

جذب 200 حامی جدید در 5 ماهه سال‌جاری درشهرستان سیمرغ

بهره‌برداری از 58 طرح زیرساختی، هدیه دولت به شهروندان سیمرغ

افتتاح پروژه نوسازی کانال دستکنده‌کلا سیمرغ

شهر کیاکلا در قلب مازندران، روزگاری به‌ عنوان یکی از قطب‌های کشت پنبه کشور شناخته می‌شد اما تغییرات اقلیمی، افت قیمت‌ها، مسائل کارگری و تحولات بازار جهانی باعث شد

فریاد خشم و حمایت مردم مازندران در جمعه‌های نصر

حمایت از دولت ها سیره همیشگی مقام معظم رهبری است و بخاطر این است که حمایت از دولت ها موجب ثبات وپیشرفت است

امام جمعه کیاکلا ضمن تسلیت سالروز شهادت امام رضا (ع) به نقل از آن حضرت گفت هرکس مرا در غربت زیارت کند

احجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه موقت کفت اما این جنگ به همه ثابت کرد در مقابل همه کاستی ها هیچ بلایی بدتر از ناامنی نیست

دل‌ها به کربلا می رود و قدم‌هایی که جاماند؛ روایت جاماندگان

رییس دامپزشکی سیمرغ بر نظارت مستمر بر مراکز درمانی و خدماتی دامپزشکی تاکید کرد

حجت الاسلام خانلری ضمن انتقاد شدید از مسئولین اداره کل راه و شهر سازی استان مازندران در خصوص نداشتن روشنایی جاده های سیمرغ

ادامه توفیق خدمت رسانی در طریق الحسین علیه السلام خادمیاران کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ،

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

مدیر آب و فاضلاب سیمرغ خبر داد: پایداری در تأمین آب شرب با اجرای پروژه‌ها

پیام تبریک فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت با حضور معاونت امور جوانان هلال‌احمر در روستای سبزی‌باغ شهرستان سیمرغ برگزار شد.

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

در روزهای گرم تابستان، خاموشی‌های بی‌برنامه و مکرر برق، سبب اعتراض بسیاری از شهروندان شهرستان سیمرغ شده است.