آخرین مطالب

عبدالرضا دادبود: قائم‌شهر باید به منطقه ویژه گردشگری-اقتصادی تبدیل شود تفکر و اندیشه

عبدالرضا دادبود: قائم‌شهر باید به منطقه ویژه گردشگری-اقتصادی تبدیل شود

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی  :عبدالرضا دادبود در گفت‌وگو با خبرنگار ما در مورد اینکه آیا درمورد مدیریت پارلمان شهری قائم‌شهر توسط اعضای شورای شهر دوره ششم با شما صحبت شده، اظهار کرد: برخی از اعضای شورای شهر دوره ششم قائم‌شهر و شهرهای دیگر استان مازندران نیز با بنده جهت مدیریت پارلمان شهری صحبت کردند که در این بین با اعضای شورای شهر قائم شهر گسترده‌تر و جدی‌تر بوده است.
 
وی افزود: برای قائم‌شهر برنامه‌های بزرگ و زیربنایی را می‌توان انجام داد چراکه یکی از شهرهای استرتژیک و پرترددی است که قطعا باید با برنامه‌ریزی درست و تهیه یک نقشه زمانبندی شده شهری برای پیشرفت آن خصوصا درجهت گردشگری و جذب توریست اقدام کرد.
 
شهردار فعلی گرگان و یکی از گزینه‎های شهرداری قائم‌شهر به عملکرد خود در گرگان به جهت جذب گردشگر اشاره کرد و گفت: در حوزه اقتصادی اتفاقات بزرگی در گرگان رخ‌داد، بطوریکه از سال 1397 تا 1400 بودجه شهرداری گرگان رشد 400درصدی داشته و از 200 میلیارد تومان به 1000میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است که با جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری و تفریحی توانستیم به این امر مهم برسیم.

این مسوول خاطرنشان کرد: از سال 97 تا کنون توانستیم با جذب سرمایه‌گذار، چیزی حدود 3000 میلیارد تومان پروژه شروع کنیم که بخشی از آن به بهره‌برداری رسید و تاثیرگذاری بسیار بالایی را داشته که جذب گردشگر را برای شهر گرگان بهمراه داشته است.

دادبود تصریح کرد: قرارگاه سازندگی خاتم النبیا(ص) بعنوان پیمانکار یکی از بزرگترین شهربازی‌های کشور به متراژ 18 هکتار را در گرگان آغاز به کار کرده و پروژه‌های دیگر همچون تله‌کابین، پروژه بزرگ تفریحی-گردشگری نیز برای جذب توریست را در گرگان آغاز کردیم که قطعا به درآمد شهرداری کمک شایانی خواهد کرد.

وی به 3 پروژه بزرگ مجتمع تجاری-تفریحی دیگر اشاره کرد و افزود: در این دوره باید شهرداری توجه اصلی خود را به حوزه اقتصادی داشته باشد تا با تمرکز بر جذب سرمایه‌گذار بار را از روی دوش مردم کم کرد تا اعتبارات جذب شود که با این تفکر می توان پروژه‌های شهری را به سمت سوی درست برد.
 
شهردار فعلی گرگان بیان کرد: شهر وقتی به سمت گردشگرپذیری می‌رود ناخودآگاه فضای شهری نیز از لحاظ سیما و منظر تغییر می‌کند چون مسافر بعد استفاده از پروژه‌های گردشگری باید از فضای شهر عبور کند بنابراین باید از آن لذت ببرد و قائم‌شهر در این مورد بسیار جای کار دارد و باید از لحاظ سیما و منظر تحولی عظیم صورت گیرد، کاری که ما درگرگان توانستیم انجام دهیم.

این مسوول تصریح کرد: قائم‌شهر باید به یک منطقه ویژه اقتصادی- تفریحی تبدیل شود و با ساخت مجتمع‌های خاص تفریحی پروژه‌های بزرگی را بنا کرد . همچنین رودخانه‌ تلار بعنوان یک ظرفیت بسیار خوبی است که نیاز به سازماندهی دارد تا موثر واقع شود تا شهرداری منابع مالی جدیدی را برای خود تعریف کند.

دادبود با اشاره به اینکه از مشارکت مردم در بخش اقتصادی می تواند در پروژه های مختلف شهری بهره برد، خاطرنشان کرد: فروش سهام اوراق مشارکت،  بورس و فرابورس می تواند بعنوان راهی برای تامین مالی استفاده کرد که اکنون ما در گرگان از این روش‌ها استفاده می کنیم و اتفاقات بزرگی را در شهر رقم زدیم.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درمورد اینکه سال 96 بعنوان شهردار قائم شهر به اعضای شورای پنجم برنامه دادید، آیا اکنون شهر نسبت به آن برنامه تغییری کرد یا خبر، تصریح کرد: در این 4 سال خیلی از پروژه‌هایی که سال 96 برنامه داده بودم اجرا نشده است و پروژها های بزرگ که جذب سرمایه گذار دارد باید انجام می‌شد که متاسفانه مغفول ماند و همچنین کار فرهنگی با راه اندازی سرای محله باید اتفاق می افتاد که چنین چیزی اجرا و فراهم نشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درمورد عدم حضور سرمایه‌گذار در قائم‌شهر، بیان کرد: اولا برای جذب سرمایه‌گذار مجموعه مدیریت شهری یکپارچه و منسجم نیاز است، دوم اینکه باید مدیران شهری برای اینکار آموزش ببینند یعنی نمی‌توان هرپروژه‌ای را بگویید می‌خواهیم برای شهر انجام دهیم، مثلا برای قائم‌شهر نمی‌توانیم بگوییم در مرکز شهر میخواهیم مجتمع تجاری بسازیم، مگر قائم‌شهر چقدر کشش ساخت مجتمع تجاری را دارد؟

شهردار فعلی گرگان در ادامه تصریح کرد: ما در شهربازی 18 هکتاری گرگان چیزی حدود 1٫2 هکتار را تجاری کردیم، آن وقت می توانیم بگوییم از کنار آن برای شهرداری تولید املاک انجام دادیم و بعنوان یک راه درآمدی می‌توان به آن نگاه کرد.

این مسوول اظهار کرد: ما نباید منتظر بمانیم تا سرمایه گذار بیاید، بلکه باید راه را هموار کنیم تا سرمایه‌گذار را بتوانیم برای سرمایه گذاری به شهر بیاوریم، اولین‌کاری که در گرگان انجام دادیم ساختمانی برای واحد سرمایه‌گذاری راه‌اندازی کردیم و بعد بهترین نیروها را برای این قسمت درنظر گرفتیم تا راه را برای حضور سرمایه‌گذار هموار کند و برای هر پروژه بصورت تمام وقت بدنبال مجوز گرفتن‌ها و هموار کردن کارها برای سرمایه گذار است.

عبدالرضا دادبود در پایان درمورد اینکه آیا گزینه استانداری یا مسولیت دولتی در آینده است و آیا علاقه ای برای شهردار شدن قائم شهر دارد یا خیر، بیان کرد: هنوز دولت شکل نگرفته و با بنده صحبتی نشده است ولی ما باید دست به دست هم دهیم تا شهر را نجات دهیم و هرکسی در هرجایگاه مسندی که هست باید برای شهر تلاش کند و بنده نیز از این قائله مستثنی نیستم و برای پیشرفت شهر مایلم کار کنم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

ولایت فقیه را موتور محرکه این دو بال خواند و تاکید کرد: پرچم انقلاب به دست صاحب‌امر خواهد رسید.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه کارنامه سپاه پاسداران برگرفته از مجاهدت‌های مخلصانه در عرصه‌های مختلف است،

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

اردوی‌تفریحی‌زیارتی‌جانبازان

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت وفات حضرت زینب کبری (س)

طنین زنگ مقاومت در مدارس سیمرغ همزمان با ایام شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی،

مسئول خفظ آثار و معتمدین معین از والدین شهید گرانقدر حسین جهانیان در روستای رکن کلا دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت حاج قاسم سلیمانی هم سرباز دین بود هم سرباز ولایت و هم سرباز ایران بود

میعاد ولادت، ولایت و مقاومت در مسجد جامع سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ، بمناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت جوادالائمه (ع)

سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر مراسم باشکوهی با هدف تجلیل از همسران شهدای گرانقدر سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار بمناسبت 9 دی روز بصیرت میثاق امت با ولایت

پایش تالاب‌های سیمرغ برای پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان

نشست بصیرتی شورای فاطمی بسیج دانش‌آموزی شهرستان سیمرغ به مناسبت یوم‌الله 9 دی

اصغراصغری دبیرکانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفتند /زنگ مقاومت در ایام شهادت امیر دلها حاج قاسم سلیمانی و جشن ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام هادی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری وقایع نهم دی هرگز فراموش شدنی نیست در آن روز حرمت ولایت و حرمت سیدالشهدا (ع) شکسته شد

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

امام جمعه سیمرغ گفت بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند