آخرین مطالب

رئیس کارگروه رایانش زیستی معاونت فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو خبرنگار ما : تولید واکسن داخلی را مدیون حمایت‌های رهبری هستیم/ حرف بیگانگان را به توانمندی داخلی ترجیح ندهیم حوادث

رئیس کارگروه رایانش زیستی معاونت فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو خبرنگار ما : تولید واکسن داخلی را مدیون حمایت‌های رهبری هستیم/ حرف بیگانگان را به توانمندی داخلی ترجیح ندهیم

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی : کرونا، ویروس بدون مرزی که این روزها بیشترین استرس و نگرانی را در سطح جهان ایجاد کرده است، با تزریق اولین دوزهای واکسن سر تیترخبرها رابه خود جلب کرده است و چشم های زیادی را پیگیر اخبار مربوط به ان دوخته اند.

230 شرکت در حال ساخت واکسن کرونا در دنیا باهم رقابت می کنند و دیگر واکسن کرونا در جنگ سیاست ها تزریق می شود و مافیای دارو را هم ترغیب کرده است تا دست به کار شوند، تلاش ها در سراسر جهان همزمان برای ساخت واکسن در تلاش اند، اما تا بحال هیچ کدام مرحله آزمایش بالینی را به اتمام نرسانده اند.

براساس اخرین آمارها 11 واکسن در دنیا در فاز 3 بالینی هستند، در این میان کشورمان پیشرفت های خوبی داشته است، بطوری که یک پروژه از مرحله 3 بالینی گذشته است و تا 2 ماه اینده علاوه بر 3 نفر به 53 نفر دیگر تزریق می شود.
 

 
در این هیاهوی واکسن که هیچ کدام صد در صد کارایی آنها به اثبات نرسیده، برخی در داخل اصرار به واردات میلیونی این واکسن ها دارند و ذهن جامه را به سمتی می برند که این واکسن ها منجی برای کرونا خواهند بود، اما واکسن های ایرانی که به مرحله تست انسانی هم رسیده اند و حال داوطلبان تاکنون عوارضی را نداشته اند، با نگاهی تردید می نگرند و موج بی اعتمادی را نهادینه می کنند.

عباس نجاری، رئیس کارگروه رایانش زیستی ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به خرید واکسن خارجی کرونا گفت: بطور کلی واکسن باید روی گروههای حداقل چند هزار نفر جواب دهد تا برای خرید اقدام شود، این مسئله جدی است نمی توان واکسنی که به سرعت در کشورهای دیگر درست شده است.

 وی با بیان اینکه  زمان زیادی برای ساخت یک واکسن لازم است، عنوان کرد: حداقل نمونه های ویروسی استفاده شده برای 6 ماه گذشته است که تا امروز تغییرات زیادی حاصل شده ، ما باید اخرین تغییرات و پیشرفت ترین یا لااقل ویروسی که در طبیعت جامعه مان منتشر شده است را استفاده کنیم.
 
رئیس کارگروه رایانش زیستی ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا را از خانواده سرماخوردگی دانست و خاطرنشان کرد: سرماخوردی هر سال برایمان چند بار تکرار می شود و ما سرما می خوریم، این نشان می دهد رفتارهای که در سیستم ایمنی بدن شکل می گیرد تغییراتی کرده است، سیستم ایمنی از ابتدا باید شناسایی کند به همین خاطر است واکسن انفلوانزا هر سال باید زده شود.
 
وی از 170  گروه در دنیا به ساخت واکنس خبر داد، اظهار کرد: هفت شرکت روی 5 نوع واکنس در ایران کار می کنند، در واقع  5 تکنولوژی که به دنبال موثر ترین و بهترین آن را هستیم و نتایج خوبی را تا به امروز داشته است.

نجاری تصریح کرد: یکی از روش های که زمان طولانی بکار گیری می‌شود، روش تخم مرغی است که ویروس را تکثیر می کنند که باید رفتار این ویروس تغییر یافته را مدیریت کنیم.
 
وی به تخریب های فضاهای مجازی به دستاوردهای نخبگان کشورمان ابراز ناراحتی کرد و افزود: متاسفانه چالشی که در فضا موجود است، درست نیست، اینکه یک ایرانی رئیس ناسا شود، بزرگترین جراح مغز دنیا باشد، پیوند ریه و .. را در خارج از کشور انجام دهد، چیز عجیبی نیست و آن را تحسین می کنیم.

نجاری ادامه داد: اما اگر همان ایرانی در داخل کشور فعالیت کند همه با دیده تعجب به آن نگاه می کنند و به توانمندی های داخلی اعتماد ندارند، کلون کردن سلول های بنیادین کار ساده ای نبود، بسیاری از کشورها هنوز نتوانسته اند آن را انجام دهند، در یک شب تاریخی فرزندان این کشور توانسته اند 30 کیلومتر جاده را باتلاق کنند، از لحاظ علمی کار بسیار سختی است، چند کامیون باید در دقیقه انجام شود، چقدر خاک باید پر شود، چطور غرق نشدند و سوالاتی که این را یک رکورد بین المللی کرده است، لشکر 25 کربلا چطور از فاو رد شدند در آن زمستان سخت چطور قواصان از اروند رود عبور کردند، چطور توانستند ان موانع چون مین را پشت سر بگذارند، هیچ کس باورش را نمی کند همین بچه ها امروز توانستند در حوزه علمی فعالیت های خوبی داشته باشند؛ چرا که ظرفیتی موجود در کشورمان بیش از تصور است، اما متاسفانه حرف های بیگانگان را ارج می دهیم و به دانشمندان خود با تردید نگاه می کنیم.
 


وی حمایت مقام معظم رهبری را باعث افتخار نخبگان خواند و یاداور شد: ایشان اعتبار خود را واسطه قرار دادند تا از جوانان نخبه این مملکت دفاع کنند و این پشتوانه بزرگی برای جوانان است  که پول ما بر سر واکسن خارجی نرفت، مردم نگران جان عزیزانشان هستند و ما نیز نگران هستیم، اینکه از دستاوردهای جوانانمان استفاده نکنیم و محصولات خارجی را استفاده کنیم قطعا دلشکسته و نا امید می شود جان مردم برای ما بیش از اینها عزیز است، هم پول ما خواهد رفت و هم فرصت تولید خودی را از دست می دهیم.

رئیس کارگروه رایانش زیستی ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: ما مدیون حمایت های مقام معظم رهبری در جهت حمایت و باورشان به جوانان این مملکت هستیم که از صحبتهای مقام معظم رهبری انرژی گرفته اند.

وی خاطرنشان کرد:افرادی هستند در کشور که از منافعی دارند، در زمانی که داروهای گران در گلوی مردم می کردند و هر چه دانشمندان ما با نظریه های علمی اثبات کردند که این بیماری التهابی است و ویروس شروع کننده است، قانع نمی شدند و با فشارهای زیادی واردات این داروها قطع شود، برخی کشورها می خواهند با این معقوله پول های بلوکه شده را به این صورت وارد ایران کنند و در واقع جنگ اقتصادی بهداشتی به راه انداختند.
 
12 تیم روی تولید واکسن در ایران کار می کنند ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و موسسه برکت، انستیتو پاستور ایران، موسسه واکسن و سرم سازی رازی، تعدادی دانشگاه علوم پزشکی، وزارت دفاع، شرکت ها و موسسان دانش بنیان و.. که در مراحل متفاوتی هستند، اما هشت پروژه پیشرو ترند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

خانلری امام جمعه سیمرغ گفت / با تاکید بر اینکه توان دفاعی کشور خط قرمز نظام است تصریح کرد موشک. های ایران اسلامی همیشه در حالت آماده باش هستند

امام جمعه شهرستان سیمرغ گفت /کتاب و کتاب خوانی مهم‌ترین ابزار در ارتقا فرهنگ عمومی جامعه است.

حضور خادمیاران امام رضا(ع) در چهارشنبه‌های رضوی همزمان با ایام فاطمیه (س) در مدارس سیمرغ

عطر فاطمی (س) درچهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)

ایستگاه صلواتی چهارشنبه‌های رضوی(ع) درسوگ حضرت زهرا(س)درسیمرغ برپا شد

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار ما : عدالت پزشکی در شهرستان‌های محروم رعایت نشده است

دیدار و تجلیل خادمیاران رضوی از پرستاران فداکار سیمرغ بمناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری(س)

مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان 1404 در شهرستان سیمرغ برگزار شد

پیام فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ به مناسبت 13 آبان

دیدار فلاح مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران با وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

نشست مشترک مسئولان شهرستان جهت بررسی مسائل شهری نشست مشترکی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

در راستای پاسداشت مقام شامخ شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

برگزاری جلسه ستاد شهرستانی راهیان نور دانش آموزی دختران سال 1404 شهرستان سیمرغ

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

جلسه شورای تربیت بدنی به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار گردید

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

اصغری اظهار داشت:این اقدام نیکوکارانه با هدف ترویج فرهنگ انفاق،نذر رضوی و گسترش روح همدلی و نوع‌دوستی در میان مردم منطقه انجام گرفت

بازدید فرماندار سیمرغ از تجهیزات پدافند غیرعامل برپا شده توسط هلال احمر در پارک شهر

آیین اختتامیه هفته ملی کودک با حضور وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ

جلسه شورای ترافیک شهرستان به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار شد.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی مازندران خانواده کارکنان نیروی انتظامی را پشتوانه اصلی مأموریت‌های خطیر این نیرو توصیف کرد

رایحه مهربانی رضوی در هفته نظم و امنیت در سیمرغ همزمان با هفته نیروی انتظامی

خادمیاران سیمرغ درتجدید میثاق با شهدای گمنام در ادامه پویش معنوی چهارشنبه‌های رضوی

برگزاری جلسه خیرین سلامت با حضور وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ

راهپیمایی بشارت نصر درحمایت از ملت مقاوم و قهرمان فلسطین امروز پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه با حضور نماز گزاران در شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از آغاز تضعیف و نابودی جریان مقاومت بود اما امروز حزب الله و سایر گروه های مقاومت با قدرتی فراتر از گذشته در صحنه حضور دارند

ملیحه کریمیان کناری با حکم استاندار مازندران به‌عنوان نخستین زن شهردار در تاریخ این استان منصوب شد.

نشست هماهنگی جهت صدور پروانه ساخت و تسریع در روند ساخت ساختمان اداری- امدادی جمعیت هلال احمر به میزبانی شهرداری سیمرغ

برقراری نظم و امنیت در جامعه حاصل زحمات شبانه روزی همکاران شما در نیروی انتظامی است که ما و مردم همیشه قدردان زحمات شما و همکارانتان هستیم.

دیدار مدیر عامل معاونان و مدیران آب وفاضلاب مازندران با امام جمعه سیمرغ

برگزاری برنامه مشترک فرهنگی و آموزشی در دبستان جهاد رکن‌کلا

به مناسبت روز خانواده و دنیای زیبای کودکان، برنامه‌ای فرهنگی و آموزشی با حضور مسئولین در مدرسه شهید فرزاد بابایی روستایی زیارکلا

سرهنگ حسین اسدی فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ گفت /تا کسی جرات نکند به جمهوری اسلامی نگاه چپ داشته باشد

ایران اسلامی ضرر بزند افزود ایران راه مقابله ودور زدن تحریم ها را می داند و تحریم های گذشته تاثیر چندانی بر اقتصاد کشور نخواهد داشت

معارفه دکتر محسن رمضانی بعنوان فرمانده جدید پایگاه بسیج کارمندی شهید حسین حاجیان جهاد کشاورزی صورت پذیرفت

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌سیمرغ با صدور پیامی 7 مهر ماه روز آتش‌نشانی و ایمنی را به آتش‌نشانان جان برکف سیمرغ تبریک گفت

ضمن تأکید بر اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل جوان، نقش مدارس و مربیان را در تربیت انقلابی دانش‌آموزان بسیار مهم دانستند.

تاکید بر بهبود وضعیت فضاهای آموزشی و پرورشی زادگاه شهید کشوری / تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم

در جریان سفر رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به زادگاه شهید کشوری انجام شد؛ گفت‌وگوی تلفنی وزیر آموزش و پرورش با همسر و فرزند شهید احمد کشوری سیمرغ سرافراز ایران