آخرین مطالب

فرمانداران مازندران جانشین قرارگاه پدافند زیستی استان شدند گردشگری

فرمانداران مازندران جانشین قرارگاه پدافند زیستی استان شدند

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران به عنوان فرمانده قرارگاه پدافند زیستی استان همسو با رویکرد پیشگیری و مقابله همه جانبه با احتمال شیوع بیماری کرونا ، فرمانداران را به عنوان جانشین خود برای این قرارگاه در شهرستان‌ها منصوب کرد.

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی : استاندار مازندران  در ابلاغیه ای که نسخه ای از آن امروز دوشنبه در اختیار ما قرار گرفت، خطاب به فرمانداران 22 شهرستان تاکید کرد که با توجه به احتمال شیوع ویروس کرونا ، نسبت به تشکیل و فعالسازی قراگاره و کارگروه متناظر اقدام کنند.

نماینده عالی دولت در مازندران در این ابلاغیه از جانشینان فرماندهی قرارگاه زیستی هر شهرستان خواست تا گزارش روزانه وضعیت و شرایط ویروس کرونا در بخش های مختلف را به اداره کل پدافند غیر عامل ارائه کنند.

رویکرد قرارگاه پدافند زیستی؛ پشتیبانی و حمایت همه جانبه از اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن در استان ها از دانشگاه علوم پزشکی است.

استان مازندران با جمعیت حدود سه میلیون و 300 هزار نفری در 22 شهرستان دارای 2 دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران است.

استاندار مازندران دیشب در دومین نشست پدافند زیستی ضمن  اعلام آمادگی کامل استان برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، مسئولیت تمامی دستگاه‌ها و نهادهای خدماتی در این زمینه را مشخص کرده است.

در این نشست تکالیف لازم برای بخش‌های اجتماعی ، آموزشی، دانشگاه‌ها، مدارس، مراکز ورزشی، رستوران ها، بخش گردشگری، حوزه‌های علمیه، مکان های مذهبی، مساجد، مصلی ها، اصناف، نانوایی‌ها، صنعت و معدن و دانشگاه علوم پزشکی، جایگاه‌های سوخت، سمن‌ها، خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان و کسانی که در این حوزه ها مسئولیت و نقش دارند، مشخص شده است .

اطلاع رسانی تعطیلی‌ها ، تشکیل کمیته تخصصی غذا و دارو ، افزایش تولید محصولات بهداشتی و مهم تر از همه ارائه اطلاعات لازم به مردم جهت مقابله با کرونا از نکات کلیدی و مهم نشست پدافند زیستی مازندران بود که یکشنبه شب با فرماندهی حسین زادگان تصویب شد.

سازمان پدافند غیرعامل کشور پس از شیوع ویروس کرونا اعلام کرد که  با شیوع ویروس کرونا در چین و انتشار اخبار مبتنی بر گسترش آن در سایر کشورهای جهان، قرارگاه پدافند زیستی کشور  در حالت آماده باش قرار گرفت و  اولین اقدام  رصد، پایش و بررسی گزارشات و همچنین ایجاد آمادگی در حوزه‌های تشخیصی و درمانی کشور بوده است.

زنگ خطر ورود احتمالی کرونا به مازندران با قرنطینه 2 فرد مشکوک در بابل از پنجشنبه هفته گذشته به صدا درآمد ولی بعدا مشخص شد که این افراد در سفری که به قم داشتند دچار علایمی از بیماری سرماخوردگی شدند و به همین دلیل در برگشت از سفر خود را به مراکز درمانی رساندند.

علاوه بر قرنطینه 2 مسافر بازگشتی از قم در بابل به خاطر مشکوک شدن به بیماری کرونا ، دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان مراجعه چهار نفر دیگر با علایم مشابه را تایید و اعلام کرد که 2 تن از آنها قرنطینه شده تا مراحل نمونه گیری و مراقبت های لازم را طی کنند و 2 نفر دیگر به خاطر حاد نبودن علائم به صورت سرپایی در منزل تحت مراقبت قرار گرفتند.

تایید مرگ یک مسافر تهرانی در تنکابن در روز یکشنبه همزمان با اعلام دانشگاه علوم پزشکی بابل مبنی برا بهبود و ترخیص یک بانوی 53 ساله مشکوک به کرونا ، موضوع شیوع این بیماری در مازندران را وارد مرحله تازه ای کرده است.

با توجه به این که جمعی از پزشکان کشور در نامه جمعی تنها راه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را انجام اقدامات پیشگیرانه دانستند ، مسئولان مازندران مدارس ، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ، مراکز توانبخشی و مهدهای کودک مازندران استان را تا پایان هفته تعطیل کردند تا ضریب شیوع احتمالی این بیماری در استان کاهش یابد.

اداره کل اوقاف مازندران هم پخش هرگونه غذای نذری در بقاع متبرکه را تا اطلاع بعدی ممنوع کرد و سایر مراکز تجمع مردم مانند فرودگاههای استان و دیگر اماکن عمومی هم قرار شد به صورت مرتب ضدعفونی شوند.

بر خلاف برخی مناطق کشور که شناسایی افراد مشکوک به بیماری کرونا سبب ایجاد تنش روانی در شهروندان شده ، در استان مازندران با وجود گردشگرپذیر بودن ، به خاطر اقدامات پیشگیرانه و اطلاع رسانی به مردم جو روانی آرام است و شهروندان به خاطر آگاهی نسبی از چگونگی پیشگیری ، راسا اقدامات لازم را انجام می دهند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

ولایت فقیه را موتور محرکه این دو بال خواند و تاکید کرد: پرچم انقلاب به دست صاحب‌امر خواهد رسید.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه کارنامه سپاه پاسداران برگرفته از مجاهدت‌های مخلصانه در عرصه‌های مختلف است،

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

اردوی‌تفریحی‌زیارتی‌جانبازان

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت وفات حضرت زینب کبری (س)

طنین زنگ مقاومت در مدارس سیمرغ همزمان با ایام شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی،

مسئول خفظ آثار و معتمدین معین از والدین شهید گرانقدر حسین جهانیان در روستای رکن کلا دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت حاج قاسم سلیمانی هم سرباز دین بود هم سرباز ولایت و هم سرباز ایران بود

میعاد ولادت، ولایت و مقاومت در مسجد جامع سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ، بمناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت جوادالائمه (ع)

سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر مراسم باشکوهی با هدف تجلیل از همسران شهدای گرانقدر سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار بمناسبت 9 دی روز بصیرت میثاق امت با ولایت

پایش تالاب‌های سیمرغ برای پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان

نشست بصیرتی شورای فاطمی بسیج دانش‌آموزی شهرستان سیمرغ به مناسبت یوم‌الله 9 دی

اصغراصغری دبیرکانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفتند /زنگ مقاومت در ایام شهادت امیر دلها حاج قاسم سلیمانی و جشن ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام هادی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری وقایع نهم دی هرگز فراموش شدنی نیست در آن روز حرمت ولایت و حرمت سیدالشهدا (ع) شکسته شد

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری