آخرین مطالب

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: مسئولان باید با همدلی برای رفع مشکلات جامعه عشایری استان مازندران ورود کنند. سیاسی

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: مسئولان باید با همدلی برای رفع مشکلات جامعه عشایری استان مازندران ورود کنند.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسدی / حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی-نماینده ولی فقیه درمازندران- امروز(30اردیبهشت) در نشست با سرهنگ روح الله اکبری، مسئول بسیج جامعه عشایری سپاه کربلا ضمن گرامیداشت یاد و نام 140شهید عشایر استان مازندران، اظهار کرد: جامعه عشایر در دفاع مقدس با تقدیم 11 هزار شهید همراهی زیادی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشتند و در عین حال از کم‌تنش‌ترین جوامع هدف هستند.

 

وی با اشاره به زندگی آرام، ساده، حلال و باصفای جمعیت عشایری، تصریح کرد: جامعه عشایری در بستر طبیعت دارای کمترین آسیب‌ اجتماعی هستند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی از مسئولان خواستار رفع مشکلات نوجوانان و جوانان جامعه عشایری شد و گفت: این جامعه دارای مشکلاتی هستند که برخی برای گذشته است، به اندازه مقدورات باید برای رفع مشکلات قدم برداشته شود.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: مسئله جاده، بنیاد مسکن و طرح هادی و خوش‌نشین‌ها و همچنین حفظ منابع طبیعی و انفال برایمان اهمیت دارد.

 

وی در پایان اذعان کرد: جامعه عشایری بهترین حافظان و مدافعان می‌توانند باشند ما می‌توانیم به اینها اعتماد کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری اولین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال در دادگستری استان /

استاندار مازندران: زمان برای جولان مافیای برنج در مازندران به اتمام رسیده است

نماینده ولی فقیه درمازندران :فضای انقلابی، جهادی و جوانی در نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) جاری و ساری باشد

استاندار مازندران: طرح توسعه دریا محور استان‌های شمالی کشور در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب نهایی و دبیرخانه این طرح به مازندران واگذار شد

فرمانده سپاه کربلا خبر داد: هدفگذاری 1351میلیارد تومانی سپاه کربلا برای محرومیت زدایی در مازندران

سعید کهن سال در همایش جمعیت ایثارگران استان گفت: پیگیری قوانین مغفول مانده و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت بنیاد مازندران است.

بازدید رئیس کل دادگستری مازندران ازدادگستری شهرستان محمود آباد

رییس هیات مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور، بر برگزاری مجامع شرکت‌های تعاونی وسرمایه گذاری درزمان مقرر آن تاکید کرد.

فرمانده قرارگاه امام حسن مجتبی ع: با انعقاد تفاهم نامه ای برای محرومیت زدایی در مازندران فعالیت این قرار گاه از یکماه آینده وارد فاز اجرایی می‌شود

مسئولیت اجتماعی از منظر قرآن| باید در خدمت قرآن باشیم

حج ابراهیمی به‌عنوان بزرگترین تجمع انسانی با محوریت جمهوری اسلامی ایران توسط مسلمانان جهان به یک مکتب تبدیل شده است و هر سال نیز نورانیت بیشتری پیدا می کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران : انسجام جبهه انقلاب اسلامی با محوریت جهاد تبیین خنثی کننده نقشه استکبار است

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: دستگاه قضائی مازندران نیز در جهت احقاق حقوق مردم و رفع ظلم و ستم از ستمدیدگان، تعامل خوبی با مرکز وکلای قوه قضائیه دارد.

امروز حجاب به دغدغه اصلی کشور تبدیل شده است ونیاز به جهاد تبیین در موضوعات حجاب و عفاف داریم.

یادواره امیر سرلشکر خلبان شهید علی اکبر شیرودی، 2 شهید گمنام و 41 شهید والامقام شهر شیرود با حضور وزیر راه شهر سازی

رزمندگان اسلام با تبعیت از ولی فقیه و ایمان به خدا فتح خرمشهر را رقم زدند

استاندار مازندران: فتح خرمشهر، یکی از حماسه های درخشان تاریخ مقاومت ملت ایران اسلامی است

برگزاری اولین جلسه کمیسیون برنامه ریزی آموزش دادگستری مازندران

روز دختر، آغاز دهه کرامت و یازدهم ذیعقده میلاد فرخنده و پرنور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) را تبریک و تهنیت گفت.

«پورقربان» گفت: همکاری مابین نیرو‌های مسلح ضامن آسایش و امنیت مردم و باعث افزایش قدرت دفاعی کشور است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از احیای 91 واحد راکد صنعتی در استان خبر داد؛

مسوول سازمان بسیج رسانه کشور: همدلی خبرنگاران برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان ضروری است

مدیر حج وزیارت مازندران: 4200 زائر مازندران در قالب 30 کاروان روانه سفر حج می شوند

دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ: برگزاری بیش از 30 برنامه در دهه کرامت|همایش دختران مسجدی در سیمرغ برگزار می شود

بالگرد میدان شهید کشوری شهرستان سیمرغ به زمین نشست و بازسازی کامل آن توسط تیم اعزامی هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گفت: طراحی شرایط مساعد و لازم برای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در میان دانش آموزان و جامعه ضرورت دارد.

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: مسئولان باید با همدلی برای رفع مشکلات جامعه عشایری استان مازندران ورود کنند.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه ها باشد

استاندار مازندران از شناسایی باند مافیای برنج در استان خبر داد و گفت: زمانش فرا برسد همه را افشا می کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از شناسایی استعدادهای مختلف با برپایی جشنواره های کاتی و نوجوان مازنی در استان خبر داد

کاروان 30 هزار نفری از مازندران به مرقد مطهر امام راحل اعزام می‌شوند

مدیر کل بهزیستی مازندران گفت: بهزیستی مازندران از استان‌های پیشتاز در حوزه اشتغال معتادان بهبود یافته است.

سالروز ولادت بانوی اسوه عصمت و نجابت و روز دختر گرامی باد.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران: سیاست کمیته امداد باید اغنا باشد و غنی و خودکفا کردن را در دستور کار قرار گیرد

مازندران میزبان برگزاری اجلاس‌های بین المللی می‌شود

معاون هماهنگی امور استان‌های وزارت کشور: دهیاران و شورا‌ها حلقه بزرگ مدیریتی در کشور محسوب می‌شوند

حسینی پور : دستگاه های اجرایی باید مسیر سرمایه گذاری را هموار کنند

استاندار مازندران: وحدت و تعامل همگانی؛ رمز و راهبرد توسعه و اعتلای مازندران است

گفت: دهیاری‌های مازندران در کمیته انضباطی کار دهیاران نظارت می‌شوند. ‎

نماینده ولی فقیه در استان مازندران: آیت الله کوهستانی(ره) تجسم عملی ایمان، اطمینان و رضا بود

مراسم جشن ولادت حضرت معصومه (س) و گرامیداشت روز دختر امروز در جوار مزار مطهر شهدای گمنام پارک شهرستان سیمرغ برگزار شد.

دستگیری عامل کلاهبرداری در بورس به ارزش 800 میلیارد ریال در شهرستان"سیمرغ" خبر داد

اداره کل بهزیستی مازندران در حوزه بانوان ارائه و عناوین، طرح ها و پیشنهاداتی نیز جهت ارتقای این حوزه از جانب مدیر کل بهزیستی مازندران مطرح شد.

علیخانی افزود: باتوجه به تنش آبی و کاهش منابع آبی پیش آمده در مازندران برای تغییر الگوی کشت و کشت‌های سازگار بررسی و اقدام شود.

میرزایی گفت: در همین حوزه سال گذشته بیش از 3 هزار بیماران صعب العلاج اسناد خود را به ما تحویل و مبلغ 24 میلیارد تومان به آنان پرداخت شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به کاهش سه درصدی آمار طلاق در استان گفت: سال قبل دو هزار و 500 واقعه طلاق در استان ثبت شده است.

دفاع حرم و دفاع مقدس و ... نبودند و با عوامل دشمن نمی‌جنگیدند کشورمان امروز بدتر از سوریه می‌شد، تمام کشورمان با خاک یکسان می‌شد

نماینده ولی فقیه در مازندران، سابقه ملت ایران را در ذلت ستیزی درخشان دانست و گفت: این ملت اجازه سلطه به استکبارگران را نخواهند داد.

مومنی یادآور شد: در سال گذشته، هشت نفر از بهترین فرزندان ایران در مقابله با مساله جهانی مواد مخدر شهید شده اند.

برگزاری همایش آموزشی برای بانوان حج گزار مازندرانی