آخرین مطالب

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور: عملیات ارزش گذاری و مولدسازی املاک مازاد آغاز و بیش از 3 هزار و 800 دارایی غیرمنقول کشورشناسایی شده است. کشاورزی و اقتصادی

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور: عملیات ارزش گذاری و مولدسازی املاک مازاد آغاز و بیش از 3 هزار و 800 دارایی غیرمنقول کشورشناسایی شده است.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی /حسین قربان زاده در جلسه تعیین تکلیف املاک مازاد مازندران گفت:در مولد سازی املاک مازاد در کشور حرف درمانی مشکلی را حل نمی‌کند و تعیین تکلیف اراضی و املاک مازاد کشور در حال انجام است که در این زمینه شناسایی و تعیین تکلیف 3 هزار و 800 ملک غیرمنقول انجام شده است و در مرحله ارزش افزایی است.

قربانزاده با تاکید بر اینکه مازندران دارای املاک ارزشمند تضمین شده است افزود:حمایت دستگاهها می‌تواند سبب مردمی سازی اقتصاد شود.

وی با بیان اینکه در بازدید میدانی از فرح آباد و بندر امیرآباد نیازمند رفع برخی موانع بصورت کشوری در حوزه فروش املاک مازاد هستیم بیان کرد:در بازدید‌های میدانی شاهد تملک دولتی در حاشیه ساحل و ... هستیم و مازندران به عنوان یکی از مقصد‌های مهم گردشگری کشور نیاز به تحول سازی و خصوصی سازی دارد.

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور تعیین تکلیف اراضی بدون سند و مشاغل اقتصادی زیرزمینی را خیزش خلق ثروت در دیگر کشور‌ها دانست و افزود: اگر حاکمیت تسهیلگری در آزادسازی املاک مازندران انجام دهد این استان در اثر کسب ثروت می‌تواند سبب رونق اقتصاد و شکوفایی کشور شود.

او عدم ریسک پذیری مسئولان و توقف امور را از مهمترین موانع در زمینه تعیین تکلیف املاک مازاد برشمرد و تصریح کرد:ترس از نهاد‌های نظارتی ممکن است با تصمیم نگرفتن‌ها موجب عقب ماندگی‌ها شود.

به گفته قربان زاده 100 هکتار اراضی منطقه گهرباران بلااستفاده است و اصل سرکش بروکراسی اجازه تحول و تحرک اقتصادی را در تعیین تکلیف این املاک مازاد نمی‌دهد.

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور بیان کرد:تعیین تکلیف املاک در همه دستگاه‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد.

قربانزاده با بیان اینکه باید نرخ تشکیل سرمایه ثابت متحول شود و هدف اجرای طرح تعیین تکلیف املاک بود خاطرنشان کرد:بسته رونق در ازای تعیین تکلیف املاک مازاد توسط مدیران طراحی شود.

این مسئول تصمیم گیری در خصوص انفال رابراساس تصمیم مصوبه سران قوا امری مهم برشمرد و افزود:پایش مازندران در بازه‌های زمانی کوتاه و بهم زدن مناسبات دست و پا گیر قانونی را دنبال می‌کنیم.

قربانزاده گفت: یکسال و نیم باقی مانده زمان اجرای طرح تعیین تکلیف املاک مازاد است و :خیزش خلق ارزش از ثروت و دارایی می‌تواند انقلاب ایجاد کند و زمینه مردمی سازی اقتصاد است.

او شناسایی لاکچری‌ترین املاک و تهیه طرح جامع املاک مازاد دولتی در استان مازندران را خواستار شد و افزود:باید زمینه استفاده همه مردم و کارکنان دولت را در مازندران ایجاد کرد و تحول مردمی کردن اقتصاد را ایجاد کنیم.

استاندار مازندران نیز در این جلسه گفت:زمینه سازی برای تحقق اقتصاد مردمی یک تکلیف شرعی و قانونی است و باید در خصوص فراهم سازی مقدمات تعیین تکلیف املاک مازاد همه تدابیر بکارگیری شود.

حسینی پور از شناسایی بیش از 600 املاک مازاد در استان خبر داد و افزود:رفع گره‌های ملی و بروکراسی اداری برای تعیین تکلیف املاک مازندران ضروری است.

وی به جذب سرمایه گذاران عربی در مازندران اشاره کرد و با بیان اینکه زیرساخت‌های گردشگری در استان فراهم نیست افزود:سرمایه گذاران اعلام می‌کنند اراده‌ای برای فراهم کردن بستر‌های گردشگری در مازندران مهیا نیست.

استاندار مازندران تصریح کرد:جمعیت ساکن و شناور مازندران را در ایام مختلف سال داریم و اجرای طرح مولد سازی بهترین راه حل برای برون رفت استان‌ها از مشکلات است.

وی با تاکید بر اینکه مدیران برای دریافت بودجه به هیچ عنوان مراجعه نکنند گفت:مدیران مازندران با مولد سازی امکانات لازم را در خصوص اجرای طرح‌های توسعه‌ای مهیا کنند.

حسینی پور فروش املاک و مولد سازی در توسعه استان و هزینه کرد در پروژه‌ها را هنر مدیریتی مدیران برشمرد و یادآور شد:مدل مفهومی ویژه در مازندران برای تعیین تکلیف املاک مازاد طراحی شود.

وی به برخی فشار‌ها در خصوص جلوگیری از فروش املاک و پلاژ‌های دولتی اشاره کرد و گفت:مولد سازی و خصوصی سازی سبب سرویس دهی و خدمات رسانی بهتر و جامعتر به کارکنان دولتی خواهد بود.

استاندار مازندران همچنین افزود:برخی مقاومت‌ها در دستگاه‌ها برای حفظ جایگاه‌ها صورت می‌گیرد که باید این مقاومت‌ها را در خصوص تعیین تکلیف املاک مازاد شکست.

حسینی پور لازمه برقراری ارتباط با دیگر کشور‌ها را مستلزم مولد سازی عنوان کرد.

این مسئول به تملک دولتی اراضی ارزشمند مازندران که در اختیار وزارتخانه‌ها اشاره کرد و تصریح کرد:خط ساحلی در محاصره تملک دولتی است و باید با مولد سازی در اختیار مردم قرار گیرد.

استاندار مازندران بیان کرد:هنوز مدیران بصورت سنتی فکر می‌کنند و نیاز‌های مردم نیز تغییر کرده و با مطالبات مردم در حوزه‌های  گردشگری و ... روبرو هستیم تا در استان بتوانیم با فروش املاک مازاد مطالبات متعدد حوزه آبی، راه، بهداشت ، درمان و آموزش را پاسخگو باشیم.

حسینی پور خواستار افزایش مسئولیت استانداران در اعلام املاک مازاد از رئیس سازمان خصوصی سازی کشور شد و افزود:با تعارفات کار پیش نمی‌رود و متاسفانه کارشکنی‌های دولتی برای حفظ املاک مازاد زیاد است.

حسینی پور با اشاره به اجرای طرح‌های زیربنایی در حوزه آب و ایجاد خط ریل گردشگری و رفع موانع ترافیکی که با معضلات متعددی روبروست گفت:تقاضا داریم امنیت سرمایه گذاران بخش خصوصی پس از تعیین تکلیف املاک فراهم شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

در این مذاکره از عزت و شرافت این ملت حفاظت می کنیم و هرگز از حق مسلم خود در غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت باسعادت امام رضا(ع)

پیام تبریک مولایی رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت هشتمین اختر تابناک سپهر امامت و ولایت، امام رضا(ع)

بهره مندی 76 خانوار در سیمرغ از خدمات مسکن مددجویی در سال گذشته سید جواد مصلحی

خبرنگار فجر شمال /تجلیل_از_خانواده_شهدای_فرهنگی امروز یکشنبه 14 اردیبهشت ماه

سفارش میکنم که نگذارند مزدوران دست نشانده آمریکا و سرمایه داران تجاوزگر که آرامش و امنیت مردم را می گیرند

هیات رزمندگان اسلام شهرستان سیمرغ هیات برتر کشور شد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری ضمن پرداختن به مسائل مهم روز بر ضرورت پیگیری قاطع بندرعباس و مجازات مسببین آن تاکید کرد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت بزرگداشت #روز_معلم

جشن با شکوه سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها همراه با تجلیل از دختران فعال

امام جمعه سیمرغ در اولین جلسه شورای‌ فرهنگ عمومی عنوان کرد: پیشرفت یک جامعه ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ دارد

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت روز شوراهای اسلامی رجبعلی‌وهابی‌خنکداری فرماندار

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت روز شوراهای اسلامی رجبعلی‌وهابی‌خنکداری

پیام تبریک به مناسبت نهم اردیبهشت ماه روز شوراها بخشدار بخش تالارپی جناب مرزبان

وصیت نامه شهید گرانقدر فرزاد کریمی: سلاحهای من و دیگر مبارزان راه خداست بدست شماست مبادا آن را بر زمین بگذارید شما اسلحه را برگیرید

مراسم به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام

فرازی از وصیت نامه شهید گرانقدر: از شما می خواهم حجاب و عفت تان را حفظ کنید

هر شهید حمایت از یک کودک یتیم)

مراسم عزاداری سالروز شهادت جانسوز ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

امام جمعه کیاکلا گفت با اشاره به در پیش بودن جریان مذاکره بین ایران و آمریکا گفت آنها دنبال مذاکره نیستند

ملاقات مردمی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری گفت آمریکا جرات جنگ را ندارد از این آقای ترامپ بلوف های زیادی شنیده شد امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

وهابی خنکدار فرماندار سیمرغ، در این بازدید ضمن تبریک به مناسبت سال نو و قبولی طاعات و عبادات، از خانواده های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران به عنوان سرمایه‌ای بزرگ برای کشور یاد کرد

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

حجت الاسلام والمسلمین خانلری در ادامه در واکنش به تهدیدات آمریکا عنوان کرد رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد

علی کشوری نماینده محترم مجلسی شواری اسلامی گفت رژیم غاصب صهیونیستی باید دردادگاه بین المللی مجازات شود و همه عاملان و افرادی که پشتیبان این رژیم کودک کش هستند

میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت

دیدار مولایی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیمرغ به اتفاق دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی

دیدار مولایی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیمرغ به اتفاق دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی

آئین عطر افشانی و غبار روبی گلزار مطهر شهدای روستای رکن کلا با حضور دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی،

حجت‌الاسلام والمسلمین خانلری گفت از مجاهدت ها و کارهای جهادی کارکنان انتظامـــــی شهرستان کمال تقدیر و تشکر را داشتند