آخرین مطالب

استاندار مازندران: حضور گردشگران نوروزی در مازندران به 20 میلیون رسید گردشگری

استاندار مازندران: حضور گردشگران نوروزی در مازندران به 20 میلیون رسید

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران از افزایش 15 درصدی سفرهای نوروزی در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و بابیان این که استان در روزهای اخیر پذیرای 20 میلیون مسافر و گردشگر نوروزی از نقاط مختلف کشور و خارج از ایران بوده است، گفت: امکانات هلال احمر مازندران باید افزایش یابد تا بتواند به جمعیت میلیونی مسافر و گردشگر خدمات ارایه دهد. ‎

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی / استاندار مازندران از افزایش 15 درصدی سفرهای نوروزی در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: استان در روزهای اخیر پذیرای 20 میلیون مسافر و گردشگر نوروزی از نقاط مختلف کشور و خارج از ایران بوده است.

سیدمحمود حسینی پور روز در جلسه ویناری با رئیس جمعیت هلال احمر کشور که در ساحل فرح آباد ساری برگزار شد، با اشاره به گردشگر پذیر بودن مازندران، افزود: مازندران در طول سال و بویژه در دوران پسا کرونا به عنوان تنها استانی بود که بیشترین سفر را در سطح کشور به خود اختصاص داده است و تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز باستانی امسال نیز شرایطی را فراهم کرد تا مسافران و گردشگران زیادی این استان را مقصد سفر خود انتخاب کنند.

وی شمار مسافران ثبت شده در نوروز پارسال در مازندران را 20 میلیون مسافر ذکرکرد و اظهار داشت: پیش بینی می‌شود تا پایان تعطیلات نوروزی امسال شمار مسافران ثبت شده در این استان به 22 میلیون مسافر و گردشگر افزایش یابد که ارایه خدمت به این تعداد مسافر نوروزی نیز تجهیزات و امکانات ملی را می طلبد.

 

 

وی با اشاره به حجم بالای مسافر و گردشگر وارد شده به استان با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروزی امسال تاکنون 100 درصد ظرفیت اماکن اقامتی مازندران تکمیل شده است، خاطرنشان کرد: به خاطر روحیه مهمان نوازی مردم مازندران، حجم زیادی از مسافران و گردشگران در منازل شخصی بومیان مردم منطقه سکونت دارند و این امر باعث شده تا روزانه 6 میلیون لیتر بنزین در این استان گردشگر پذیر مصرف شود.

 

استاندار مازندران با اشاره به تاکید و دستور رئیس جمهور مبنی بر برقراری ارتباط گردشگری با کشورهای همسایه و حاشیه دریای خزر، گفت که مقرر شد این استان با کشورهای هم‌مرز خود ارتباط گردشگری برقرار کند و تحقق کامل این طرح بزرگ نیازمند فراهم کردن امکانات و تجهیزات مورد نیاز است.

حسینی پور با بیان اینکه این استان در حوزه زیرساخت‌ها با مشکلات اساسی مواجه است، افزود: مازندران در حالی به میلیون ها مسافر و گردشگر خدمات ملی ارایه می دهد که از امکانات محلی برخوردار است در حالی که امکانات و تجهیزات باید متناسب با ظرفیت های موجود افزایش یابد.

وی با بیان اینکه بسیاری از شهرستان‌ها مازندران حتی از داشتن یک آمبولانس نیز محروم هستند و در بحث امکانات فنی و پشتیبانی نیز با مشکل مواجه اند، خاطرنشان کرد: امکانات هلال احمر مازندران باید افزایش یابد تا بتواند به جمعیت میلیونی مسافر و گردشگر خدمات ارایه دهد.

حسینی پور با اشاره به مشکلات زیرساختی مازندران در حوزه راه زمینی و ریلی، افزود: در حالی جمعیت میلیونی مسافر و گردشگر با خودروهای شخصی خود وارد این استان می شوند که جاده‌های مازندران از استانداردها و ایمنی لازم و کافی برخوردار نیستند.

استاندار مازندران از رئیس جمعیت هلال احمر کشور خواست با توجه به ورود میلیونی مسافر و گردشگر به مازندران، علاوه بر افزایش سهمیه جذب نیرو، متناسب با ظرفیت های موجود نسبت به افزایش تجهیزات و امکانات هلال احمر استان اقدام کند تا این جمعیت بتواند به مسافران و گردشگران خدمات ملی ارایه دهد.

نماینده عالی دولت در مازندران در بخش دیگر سخنان خود بابیان اینکه جمعیت هلال احمر کشور در راستای وظایف ذاتی خود تنها سازمانی است که بدون در نظر گرفتن دین، مذهبِ و ملیت تنها به نجات جان انسان ها فکر می کند و این لذتبخش است، گفت: تمام شئونات ظاهری جمعیت هلال احمر از لباس و پرچم گرفته تا روحیه بالای اعضای آن، برای ملت ایران التیام بخش است.

حسینی پور افزود: در صورت وقوع هر حادثه ای نیروهای جمعیت هلال احمر جزو اولین نیروهایی هستند که در منطقه حضور می بابند و بعنوان فرشتگان نجات ایفای نقش می کند و در زلزله ترکیه جمعیت هلال احمر ایران علاوه بر ایجاد آرامش برای مردم زلزله زده، برای کشورمان نیز عظمت و اقتدار را به همراه آوردند.

وی با بیان اینکه پزشکان و امدادگران جمعیت هلال احمر نیز اولین نیروهایی هستند که در محل ادثه حاضر می‌شوند، افزود: سرعت عمل و تخصص از مولفه‌های اصلی نیروها جمعیت هلال احمر کشورمان است. است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

ولایت فقیه را موتور محرکه این دو بال خواند و تاکید کرد: پرچم انقلاب به دست صاحب‌امر خواهد رسید.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه کارنامه سپاه پاسداران برگرفته از مجاهدت‌های مخلصانه در عرصه‌های مختلف است،

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

اردوی‌تفریحی‌زیارتی‌جانبازان

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت وفات حضرت زینب کبری (س)

طنین زنگ مقاومت در مدارس سیمرغ همزمان با ایام شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی،

مسئول خفظ آثار و معتمدین معین از والدین شهید گرانقدر حسین جهانیان در روستای رکن کلا دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت حاج قاسم سلیمانی هم سرباز دین بود هم سرباز ولایت و هم سرباز ایران بود

میعاد ولادت، ولایت و مقاومت در مسجد جامع سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ، بمناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت جوادالائمه (ع)

سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر مراسم باشکوهی با هدف تجلیل از همسران شهدای گرانقدر سیمرغ

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار بمناسبت 9 دی روز بصیرت میثاق امت با ولایت

پایش تالاب‌های سیمرغ برای پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان

نشست بصیرتی شورای فاطمی بسیج دانش‌آموزی شهرستان سیمرغ به مناسبت یوم‌الله 9 دی

اصغراصغری دبیرکانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفتند /زنگ مقاومت در ایام شهادت امیر دلها حاج قاسم سلیمانی و جشن ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام هادی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری وقایع نهم دی هرگز فراموش شدنی نیست در آن روز حرمت ولایت و حرمت سیدالشهدا (ع) شکسته شد

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

امام جمعه سیمرغ گفت بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند