آخرین مطالب

حوزه ایثار و شهادت در مناطق عملیاتی جنوب باشیم، گفت: اسکان و پذیرایی از مردم که به صورت خودرویی در جنوب کشور حاضر می‌شوند بصورت رایگان است. علمی، فرهنگی، هنری و فنآوری

حوزه ایثار و شهادت در مناطق عملیاتی جنوب باشیم، گفت: اسکان و پذیرایی از مردم که به صورت خودرویی در جنوب کشور حاضر می‌شوند بصورت رایگان است.

  بزرگنمایی:

مجید اسدیخبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی / عسکر مجیدی از اعزام 2 هزار دانشجو به مناطق عملیاتی جنوب در قالب کاروان راهیان نور خبر داد و اظهار کرد: یکی از مهمترین راه‌های انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان اردو‌های راهیان نور است و ما وظیفه داریم حماسه هشت سال ایثار شهدا، جانبازان و آزادگان را برای نسل آینده‌ساز انقلاب تببین کنیم.

وی از افزایش سهمیه اعزام دانش‌آموزان به راهیان‌نور خبر داد و افزود: در تلاش هستیم با همکاری دستگاه‌های اجرایی زمینه اعزام بیش از 10 هزار دانش آموز مازندرانی به راهیان نور فراهم شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا در ادامه با اعلام اینکه  3 هزار دانش آموز از چهارم بهمن تا 11 بهمن ماه سال جاری به راهیان نور اعزام می‌شوند، خاطرنشان کرد:  یک هزار و 500 دانش آموز دختر و  یک هزار و 500 دانش‌آموز پسر به اردو‌های راهیان نور در جنوب کشور اعزام می‌شوند؛ که با توجه به علاقه مندی دانش آموزان در آغازین ساعات ثبت نام در بخش دانش آموزان دختر، 200 نفر بیشتر از سهمیه اعلامی نام نویسی کردند.

مسؤول ستاد راهیان نور سپاه کربلا با اشاره به اینکه  راهیان نور دانش آموزان پنج روزه است، یادآور شد:  در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه کربلا در منطقه حضور دارد، ضمن اینکه تیم‌های امدادی ستاد سپاه استان و تیم‌های امدادی هم در اردوگاه‌ها حضور دارند.

به گفته مجیدی کاروان‌های راهیان نور دانش آموزی در آغاز عزیمت به جنوب، در مرکز فرهنگی دفاع مقدس تهران  حضور می‌یابند و با ایثارگری‌های رزمندگان جنگ تحمیلی آشناخواهند شد، و پس از آن از سد کرخه در اندیمشک، یادمان منطقه عملیاتی فتح المبین، مناطق عملیاتی خرمشهر، اروندکنار، شلمچه، هویزه، معراج شهدای پادگان شهید محمودوند در اهواز بازدید می‌کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود به تحول در روند اعزام اردو‌های راهیان نور هم اشاره کرد و گفت: حدود دو سالی که به‌خاطر شیوع گسترده ویروس کرونا شاهد تاخیر در اعزام به اردو‌های راهیان نور بودیم، امسال با بهتر شدن وضعیت و آماده‌سازی اردوگاه‌های مناطق عملیاتی جنوب اقدامات لازم جهت اعزام انجام شد و آمادگی پذیرش مهمانان وجود دارد و با توجه به استقبال پرشور مردم اعلام کردیم که آمادگی پذیرایی از آحاد مردم را داریم که علاوه بر اعزام جمعی، سفر  توسط خود مردم به صورت خودروی شخصی هم صورت می‌گیرد.

مجیدی با بیان این مطلب که در تلاش هستیم تا در آینده همانند پیاده روی اربعین با برپایی موکب‌هایی در مسیر اعزام اردو‌های راهیان نور زمینه ساز حضور حداکثری علاقه‌مندان به حوزه ایثار و شهادت در مناطق عملیاتی جنوب باشیم، گفت: اسکان و پذیرایی از مردم که به صورت خودرویی در جنوب کشور حاضر می‌شوند بصورت رایگان است.

مسؤول ستاد راهیان نور مازندران با اشاره به اینکه باتوجه به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز اعزام راهیان نور تا پایان سال 1401 است، خاطرنشان کرد: این اردو‌ها به اندازه محرم، صفر و دیگر مناسبت‌های ارزشی و ملی برای ترویج و انتقال آموزه‌های دین مبین اسلام، آرمان‌های انقلاب، دستاورد‌های دفاع مقدس و ایثارگری‌های رزمندگان مهم و اثرگذار است.

مجیدی در پایان سخنان خود اردو‌های راهیان نور را یک مانور فرهنگی دانست و افزود: به همت بسیج و سپاه زمینه‌ای فراهم شده تا اقشار مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان با حضور در مناطق عملیاتی غرب، شمال غرب و جنوب کشور، با آرمان‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس آشنا شوند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ با ریاست فرماندار

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه در مسیر آگاهی‌بخشی، حقیقت‌گویی و مطالبه‌گری مسئولانه دانست

جلسه مجمع عمومی عادی شرکت خدماتی ناحیه صنعتی سنگتاب برگزار شد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 5 مرداد ماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه

خدمت شبانه‌روزی خادمیاران رضوی مازندران _ شهرستان سیمرغ به زائران اربعین حسینی(ع)در مرز مهران

خدمت شبانه‌روزی خادمیاران رضوی مازندران _ شهرستان سیمرغ به زائران اربعین حسینی(ع)در مرز مهران موکب حضرت امام رضا(ع)

سومین روز خدمت خادمیاران رضوی استان مازندران شهرستان سیمرغ

حضور امام جمعه شهرستان سیمرغ در موکب امام رضا(ع) مازندران مستقر در مرز مهران

صد و چهل و هفتمین اجتماع خون خواهان امام شهید و میعادگاه منتقمان رهبر شهید

آغاز به کار موکب امام رضا(ع) کانون های خدمت رضوی مازندران در مسیر اربعین حسینی از مرز مهران

بازدید مدیر امور اراضی مازندران از جهاد کشاورزی سیمرغ؛

عزم عاشقان رضوی سیمرغ برای خدمت در مسیر اربعین حسینی(ع)

ناکامی فیشینگ کارحرفه‌ای با اقدام پیشدستانه پلیس در سیمرغ

حجت الاسلام والمسلمین خانلری امام جمعه کیاکلا گفت بر اساس توصیه رهبر معظم انقلاب همه باید به مسئولان کشور اعتماد کنند

حضور میدانی مسئولان شهرستان در کارتیجکلا سیمرغ

چهارشنبه‌های رضوی در سنگر مسجد در سیمرغ

یکصد و چهل و سومین اجتماع خون خواهان امام شهید

بازدید فرماندار و معاون فرماندار سیمرغ از محل اجرای طرح انتقال شبکه برق برای رفع مشکلات موجود

دیدار فرماندار شهرستان سیمرغ با رئیس و کارکنان اداره بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی

سیمرغ| دیدار با بانوی سرپرست خانوار دارای معلولیت به مناسبت هفته بهزیستی

یکصد و چهل و یکمین اجتماع خون خواهان امام شهید و میعادگاه منتقمان رهبر شهید

برگزاری جلسه ستاد هماهنگی مراسم اربعین حسینی شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان سیمرغ به ریاست معاون فرماندار

حضور فرماندار، معاون فرماندار و رؤسای دستگاه‌های اجرایی سیمرغ در مراسم بزرگداشت رهبر شهید

برگزاری جلسه مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز شهرستان سیمرغ به ریاست معاون فرماندار

حجت الاسلام والمسلمین خانلری با اشاره به سالروز تاسیس شورای نگهبان این نهاد را یکی از ارکان راهبردی نظام جمهوری اسلامی دانست

یکصدو سی و هشتمین اجتماع خون خواهان امام شهید

آموزش تخصصی 21 بهره‌بردار کمباین برای کاهش ضایعات برداشت برنج در سیمرغ

جلسه آموزشی سامانه گزارش تجمیعی بر اساس دستورالعمل جدید و نشست ماهانه کانون‌های محله‌ای و تخصصی کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

تجدید میثاق با ستارگان ایثار در سیمرغ

حضور باشکوه مردم در تشییع رهبر شهید نمادی از انسجام ملی است

یکصدو سی و یکمین تجمعات شبانه با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی در میدان شهید کشوری سیمرغ

ضبط کامل محموله مرغ منجمد تاریخ‌گذشته در سیمرغ

برگزاری جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان سیمرغ

دیدار مدیر مرکز خادمیاری با خادمیاران رضوی در موکب مازندران در روزهایی که مشهد الرضا (ع)

جاماندگان از تشییع در سیمرغ عهد را با ولایت تجدید کردند

تداوم فعالیت‌های فرهنگی و خدماتی موکب خادمیاران رضوی سیمرغ در دومین روز میزبانی از زائران آقا

میزبانی خادمیاران رضویِ استان مازندران(سیمرغ ، میاندورود و بابل از سوگواران تشییع پیکر «قائد امت و خانواده معزز ایشان »

️پیام نسیم رضایی بخشدار بخش تالارپی شهرستان سیمرغ به مناسبت آیین‌های وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید

یکصدو سی امین تجمعات شبانه با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی در میدان شهید کشوری سیمرغ

روایت سه روز میزبانیِ خادمیاران سیمرغی در چایخانه های حرم مطهر امام رضا(ع)

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌شهرستان‌سیمرغ به مناسبت آیین‌های وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید