معاون عمرانی استاندار: عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی مازندران نیازمند شتاب بیشتر است
يکشنبه 5 ارديبهشت 1400 - 17:52:25

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با اعلام این که اتمام 500 پروژه نیمه تمام تا پایان دوره فعالیت دولت دوازدهم از اولویت‌های مهم استان است ، از دستگاه‎‌های اجرایی متولی خواست تا با شتاب بیشتری تکمیل این پروژه‌ها را پیش ببرند.

مجید اسدی خبرنگار  روزنامه جمهوری اسلامی :روابط عمومی استانداری مازندران، مهدی رازجویان گفت که اعتبارات خوبی طی سال های اخیر برای اتمام و بهره برداری پروژه های دارای اولویت استان مانند نیروگاه زباله سوز و طرح های راهسازی تزریق شده است و لازم است تا پیش از  پایان دوره فعالیت دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.

وی آمار مجموع پروژه های نیمه تمام مازندران را هم حدود پنج هزار مورد اعلام کرد و گفت که قدمت شروع ساخت بعضی از آنها بیشتر از یک دهه است.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر این که تسریع در عملیات اجرایی و افتتاح پروژه‌ها باعث افزایش امید و باور بیشتر مردم به نظام جمهوری اسلامی می‌شود ، گفت : پروژه های عمرانی ارتباط مستقیم با زندگی عادی مردم دارد و رفاه آنان را تامین خواهد کرد.

وی با اشاره به در پیش بودن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا ، افزود : قطعا عملکرد بهتر دستگاه‌های اجرایی و جلب رضایت عمومی حتی می تواند در انتخاابت پیش رو نیز تاثیر گذار بوده سبب افزایش مشارکت حداکثری شود.

رازجویان گفت : حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای باعث تحکیم پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شود و تشویق مردم به مشارکت حداکثری یکی از وظایف دستگاه‌های اجرایی است.

معاون استاندار مازندران همچنین بر ضرورت بازگویی دستاوردهای دولت و نظام برای مردم تاکید کرد و گفت که رفع معضل دیرینه پسماند مازندران از جمله این دستاوردها است که می تواند باعث امیدافزایی در جامعه شود.

وی گفت از افتتاح کارخانه کمپوست تنکابن، کارخانه زباله‌سوز نوشهر و مرکز لندفیل قائم‌شهر به عنوان بخشی از اقدامات دولت تدبیر و امید برای حل معضل زباله مازندران یاد کرد و گفت :  می‌کنیم تا کارخانه‌ زباله‌سوز ساری نیز هر چه زودتر به بهره‌برداری برسد.

نیروگاه زباله سوز شهرستان نوشهر آذر ماه پارسال با دستور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری به صورت رسمی بهره‌برداری شد. ساخت این نیروگاه با هدف فراوری 200 تن زباله تولیدی شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت و تولید حدود سه مگاوات برق در ساعت در سال 1390 شروع و قرار بود پس از 2 سال به بهره برداری برسد ولی در نهایت تمامی اقدامات اجرایی ، عمرانی و تجهیز آن در دولت تدبیر و امید انجام شد.

دولت برای ساخت این نیروگاه حدود 112 میلیارد تومان هزینه کرد.

نخستین خاک‌چال (لندفیل) بهداشتی مازندران هم با هدف حل معضل زباله قائمشهر هفته پیش در این شهرستان به بهره برداری رسید. ساخت این لندفیل سال 98 شروع شده بود تا مشکل دفن بهداشتی زباله قائمشهر و روستاهای اطراف را با جلوگیری از جاری شدن شیرابه حل کند.

برای ساخت این لندفیل هم 210 میلیارد ریال اعتبار دولتی هزینه شد و قرار است بزودی کارخانه کمپوست هم در کنار آن ساخته شود.

نیروگاه زباله سوز ساری هم اکنون با حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی و 85 درصد پیشرفت تجهیزاتی در حال ساخت است و قرار است تا پیش از پایان دوره فعالیت دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.

دولت تنها در سال گذشته یکهزار و 640 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری اختصاص داد.


http://simorghpress.ir/fa/News/6410/معاون-عمرانی-استاندار-عملیات-اجرایی-پروژه‌های-عمرانی-مازندران-نیازمند-شتاب-بیشتر-است
بستن   چاپ