وی افزایش مراکز تحقیقاتی و سرانه پژوهشی را از دیگر مزیت های پارک علم و فناوری سلامت بیان کرد
دوشنبه 3 شهريور 1399 - 11:18:25

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی :عملیات اجرایی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران روز دوشنبه همزمان با دومین روز از هفته دولت با حضور استاندار مازندران آغاز شد.

خبرنگار ما ، پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران نخستین پارک حوزه سلامت در استان های شمالی کشور و چهارمین پارک سلامت در کشور محسوب می شود. مجوز این پارک تیر ماه سال جاری در  دویست و هفتاد و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تصویب نهایی رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم آغاز عملیات اجرایی پارک علم و فناوری سلام این دانشگاه هدف از راه اندازی آن را بهره گیری از ایده های نو در راستای سلامت محوری و کارکر نسل جدید دانشگاه ها بیان کرد.
دکتر سیدعباس موسوی گفت : صدور مجوز برای پارک علم و فناوری سلامت پس از ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تیپ 2 به تیپ 1 می تواند فعالیت دانش بنیان را در حوزه سلامت افزایش دهد.
وی افزایش مراکز تحقیقاتی  و سرانه پژوهشی را از دیگر مزیت های پارک علم و فناوری سلامت بیان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که پارک علم و فناوری در زمینی به مساحت هفت هکتار در پردیس پیامبر اعظم (ص) در دست ساخت قرار گرفت و در بودجه سال جاری حدود 6 میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شده است.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای استقرار پارک علم و فناوری سلامت را حدود 200 میلیارد ریال برآورد کرد و اظهار داشت : در بودجه سال 1400  اعتبار مستقل در قانون بودجه برای این پروژه مصوب خواهد شد.
موسوی از پیگیری استاندار مازندران برای تصویب پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان قدردانی کرد و خواهان تداوم حمایت های مادی و معنوی برای تکمیل پروژه ساختمانی این پارک شد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی مازندران سال 1367 فعالیتش را آغاز کرد . این دانشگاه در حال حاضر در قالب هشت معاونت آموزشی، درمان ، بهداشتی ،تحقیقات و فناوری ، غذا و دارو ، امور اجتماعی ، دانشجویی و فرهنگی و توسعه مدیریت و منابع با بیش از 19 هزار نیروی انسانی شاغل در یکهزار و 110 خانه بهداشت روستایی، 315 مرکز بهداشتی درمانی، 54 پایگاه بهداشتی درمانی ، 21 شبکه و مرکز بهداشت و درمان و 25 بیمارستان به بیش از سه میلیون نفر جمعیت استان و بخش اعظمی از مسافران ، خدمات بهداشتی درمانی ارائه می دهد .

دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای 10 دانشکده شامل ؛ پزشکی ، داروسازی ، بهداشت ، پرستاری و مامایی ساری ، پیراپزشکی، دندانپزشکی، پرستاری بهشهر ، پرستاری و پیراپزشکی آمل ، پردیس خودگران رامسرو فناوری های نوین است. این دانشگاه 450 عضو هیأت علمی و بیش از هشت هزار دانشجو دارد که در  104 رشته تحصیل می کنند.

این دانشگاه همچنین دارای 2 پژوهشکده، 18 مرکز تحقیقاتی ، 10 مرکز رشد واحدهای فناوری و چهار شرکت دانش بنیان است.


http://simorghpress.ir/fa/News/1689/وی-افزایش-مراکز-تحقیقاتی-و-سرانه-پژوهشی-را-از-دیگر-مزیت-های-پارک-علم-و-فناوری-سلامت-بیان-کرد
بستن   چاپ