جایگاه اخلاقیات مواجه ایم که زیبنده جامعه اسلامی و شیعی که مفتخر به پیروی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است نیست
سه شنبه 20 دي 1401 - 21:51:31

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی /حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی، امروز(19دی) در جمع خواهران طلبه حوزه علمیه الزهرا(س) ساری ضمن گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) از فضایل اخلاقی و سیه عملی این بانوی بزرگ اسلام بعنوان الگو برای تمامی بانوان یاد و اظهار کرد: متاسفانه امروز در جامعه با تنزل جایگاه اخلاقیات مواجه ایم که زیبنده جامعه اسلامی و شیعی که مفتخر به پیروی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است نیست.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه انسان باید با ادبیات متین سخن بگوید، افزود: ائمه معصومین(ع) در اوج مظلومیت و ظلمی که دشمنان اسلام به این بزرگواران روا می داشتند از ادب و تواضع غفلت نمی کردند.

وی به رابطه اخلاقی و احترام که بین حضرت زهرا(س) و پیامبر اسلام(ص) برقرار بود اشاره و بیان کرد: صحابه پیامبر(ص) حتی برای بوسیدن دست حضرت زهرا(س) از سوی رسول خدا(ص) اعتراض می کردند که رسول خدا(ص) در جواب این افراد می فرمودند که تکریم حضرت زهرا(س) فرمان خداست.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به سوره نور، گفت: هنگامى که آیه شریفه:«لاَ تَجْعَلُوا دُعَاءَ الرَّسُولِ بَیْنَکُمْ کَدُعَاءِ بَعْضِکُمْ بَعْضاً»؛ نازل شد مسلمانان پیامبر(ص) را با خطاب «یا محمد» صدا نکردند، بلکه «یا رسول الله» مى گفتند.فاطمه(س) مى گوید: بعد از نزول این آیه من دیگر جرأت نکردم پدرم را به عنوان «یا اَبَتاه»؛ (پدر جان) صدا کنم، و هنگامى که خدمتش مى رسیدم «یا رسول الله» مى گفتم.یکى دوبار این خطاب را تکرار کردم، دیدم پیامبر(ص) ناراحت شد و رو به من کرد و فرمود: (اى فاطمه! این آیه درباره تو نازل نشده است شما من را اینگونه فَاِنَّها اَحْیا لِلْقَلْبِ وَ اَرْضى لِلرَّبِّ»؛ بگو : پدر جان، که این سخن قلب مرا زنده مى کند و خدا را خشنود مى سازد.

 

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) با همسایگان خود نیز به مدارا و ادب برخورد می کرد،‌افزود: برای ارتباط با دیگران باید بین خود و دیگران رعایت ادب داشته باشیم.

 


http://simorghpress.ir/fa/News/10688/جایگاه-اخلاقیات-مواجه-ایم-که-زیبنده-جامعه-اسلامی-و-شیعی-که-مفتخر-به-پیروی-اهل-بیت-عصمت-و-طهارتع-اس
بستن   چاپ