راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده
جمعه 3 بهمن 1404 - 09:04:17

خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی /مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با بیان این که، راه حدود هزار و 370 روستای استان طی ساعت‌های اخیر به دلیل بارش برف و کولاک بسته بود، گفت: اکنون با اقدامات انجام‌شده و برف روبی این انسداد به 603 راه روستایی کاهش یافته است.

حسینعلی محمدی روز پنجشنبه در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری با بیان اینکه بارش سنگین برف در برخی مناطق استان ارتفاعی تا دو متر بر جا گذاشته است، افزود: محور کندوان به دلیل نبود ایمنی لازم و احتمال وقوع بهمن تا صبح روز شنبه مسدود خواهد بود.

وی ادامه داد: محور سوادکوه صبح امروز بازگشایی شده و تردد در محور هراز بدون وقفه در جریان است، اما جاده کیاسر همچنان بسته باقی مانده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 600 اکیپ راهداری در محورهای مواصلاتی و روستاهای استان مشغول عملیات برف‌روبی و بازگشایی مسیرها هستند.

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

محمدی همچنین از کاهش محسوس دما در مناطق کوهستانی خبر داد و گفت: کمترین دمای ثبت‌شده مربوط به منطقه بلده بوده که دمای منفی 21 درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

وی از شهروندان و مسافران خواست تا پیش از سفر، آخرین وضعیت راه‌ها را از مراجع رسمی پیگیری کرده و از تردد غیرضروری در محورهای کوهستانی خودداری کنند/مجید اسدی


http://simorghpress.ir/fa/News/15354/راه-603-روستای-مازندران-بسته-است؛-تداوم-انسداد-کندوان-تا-صبح-شنبه-آینده
بستن   چاپ