ارائه خدمات فرهنگی کمیته امداد شهرستان سیمرغ به 190 دانش‌آموز
چهارشنبه 29 شهريور 1402 - 19:29:09

خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی /به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، مهدی دامادی، رئیس کمیته امداد شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه این کمیته به 190  دانش‌آموز  خدمات فرهنگی ارائه می‌دهد، گفت: دو دوره کلاس تخصصی کار آفرینی برای  30  دانش آموز  پسر  مقطع متوسطه دوم برگزار شد‌ه است.

دامادی تصریح کرد: کلاس‌های کارآفرینی برای دانش‌آموزان و نوجوانان با هدف تبیین و ترویج  فرهنگ کارآفرینی و مهارت‌آموزی و آشنایی با مشاغل مختلف برگزار می‌شود.

رئیس کمیته امداد شهرستان سیمرغ با بیان اینکه این کلاس‌ها با همکاری مرکز فنی و حرفه‌ای و با برگزاری کارگاه تخصصی برگزار شد،‌ افزود: در این دوره‌ها در مورد ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی و نیز  برنامه‌ها و کلاس‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای مطالبی ارائه شد/مجید اسدی

http://simorghpress.ir/fa/News/12498/ارائه-خدمات-فرهنگی-کمیته-امداد-شهرستان-سیمرغ-به-190-دانش‌آموز
بستن   چاپ